Wie zijn wij?

ss Rotterdam

ss Rotterdam is sinds 2013 onderdeel van WestCord Hotels. WestCord Hotels is een puur Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968, toen ons eerste pittoreske hotel, Hotel de Wadden, op het eiland Vlieland de deuren opende. Na de eerste expansie op Vlieland en vervolgens naar de buureilanden Terschelling en Ameland, is in 2001 de overstap gemaakt naar de vaste wal. Inmiddels zijn er ook WestCord Hotels gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leeuwarden, Groningen, Eindhoven en Garderen.

Per 1 januari 2015 is ss Rotterdam Meeting & Events ook toegevoegd aan de organisatie. WestCord Hotels is verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsexploitatie van het ss Rotterdam. Onderstaande partners werken succesvol mee aan de bedrijfsuitvoering.

WestCord Friend

Boek je verblijf bij een van onze hotels via de officiële websites van WestCord Hotels en word onze WestCord Friend!

Én omdat wij onze vrienden graag in het zonnetje zetten krijg je als je direct via onze website boekt niet alleen de Beste Prijs Garantie, maar hebben we ook een heleboel leuke dingen voor je in petto!

Word WestCord Friend

Geschiedenis

Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis. ‘La Grande Dame’ is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam!

Lees meer over de geschiedenis