Toasting to new memories

Genieten
in stijl van de fifties

UPDATE: 13 april 2021

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds dinsdag 15 december o.a. onze horecagelegenheden aan boord hebben moeten sluiten in ieder geval tot nader bericht. Echter blijven wij wel graag hotelgasten verwelkomen aan boord. Onze hotelgasten kunnen wij de mogelijkheid bieden om ontbijt, lunch en diner af te laten halen bij ons restaurant Lido Grill.

Naast deze ingrijpende maatregel, zijn er natuurlijk nog meer maatregelen getroffen waar wij gasten graag over op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen en wat wij doen voor de veiligheid aan boord op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie

Luxueus ontspannen

Captains Lounge

Droom even weg in de intieme Captains Lounge, de ideale plek voor ultieme ontspanning, gelegen op het Main Deck aan de overkant van de hotelreceptie. Hier kun je in een relaxte ambiance genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke cocktail. Geniet van goede producten, samen wegdromen of juist ontspannen werken in de Captains Lounge. In deze prachtige omgeving kun je van maandag tot en met vrijdag ook vanaf 13:00 uur terecht voor een heerlijke High Tea, met sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

High Tea

Zoete of hartige trek? Kom genieten van een High Tea op het ss Rotterdam. Zowel met een klein gezelschap of grote groepen kan je bij ons terecht in de Captains Lounge of in één van onze sfeervolle zalen. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

Meer informatie
ss-Rotterdam-Captains-Lounge-Piano-Bar

Pianobar

Wegens het heersende COVID-19 virus hebben we op dit moment geen live muziek aan boord.

De Captains Lounge is ook de ideale plek voor een avond vol live entertainment. De pianist zorgt voor een avond vol live entertainment waarbij alle bekende melodieën voorbij zullen komen. Daarnaast worden persoonlijke verzoekjes meteen live gespeeld. Heb je zelf een favoriete artiest? Schroom dan niet om deze verzoeknummers door te geven!

Openingstijden

Vanwege het heersende COVID-19 virus is de Captains Lounge sinds 15 december gesloten tot en met 9 februari 2021.

Toasting to new memories

Ontdek de sfeer