Toasting to new memories

Genieten
in stijl van de fifties

Luxueus ontspannen

Captains Lounge

Droom even weg in de intieme Captains Lounge, de ideale plek voor ultieme ontspanning, gelegen op het Main Deck aan de overkant van de hotelreceptie. Hier kun je in een relaxte ambiance genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijke cocktail. Geniet van goede producten, samen wegdromen of juist ontspannen werken in de Captains Lounge.

Drankenkaart

In deze bar kun je in een relaxte ambiance genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak, een goed glas wijn of een heerlijke cocktail. Bekijk alvast de drankenkaart online!

Bekijk de drankenkaart

High Tea

Zoete of hartige trek? Kom genieten van een High Tea op het ss Rotterdam. Zowel met een klein gezelschap of grote groepen kan je bij ons terecht in de Captains Lounge of in één van onze sfeervolle zalen. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

Meer informatie
ss-Rotterdam-Captains-Lounge-Piano-Bar

Pianobar

De Captains Lounge is ook de ideale plek voor een avond vol live entertainment. De pianist zorgt voor een avond vol live entertainment waarbij alle bekende melodieën voorbij zullen komen. Daarnaast worden persoonlijke verzoekjes meteen live gespeeld. Heb je zelf een favoriete artiest? Schroom dan niet om deze verzoeknummers door te geven!

Wegens het heersende COVID-19 virus hebben we op dit moment geen live muziek aan boord.

Openingstijden & Reserveren

De Captains Lounge is weer dagelijks geopend op de volgende tijden:

Zondag tot en met donderdag van 10:00 – 01:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 10:00 – 02:00 uur

Snacks zijn te bestellen tot 00:00 uur.

Reserveer via de button rechts onderin op deze pagina een High Tea of een Borrelarrangement.

Toasting to new memories

Ontdek de sfeer