Toasting to new memories

Ontdek de bars en het
terras aan boord

Wat een geweldige plek!

Drinken op het ss Rotterdam

Vanwege het heersende covid-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van de Nederlandse Overheid. Wat inhoud dat wij tot en met 6 april 2020 onze restaurants en bars aan boord gesloten dienen te houden. Hotelgasten kunnen aan boord wel gebruik maken van onze room service en het ontbijt is vanaf 06:30 uur in ontbijtpakketten op te halen bij de Front Office.

Een borrel aan de bar of een goed glas wijn with a view? Van een kopje koffie met iets lekkers tot een ontspannen drankje aan het eind van een avontuurlijke dag. Je bent welkom in één van onze bars.

 

Ocean Wine Bar

In deze bar kun je genieten van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke kleine gerechtjes afkomstig uit Restaurant Club Room. Geniet in een ontspannen sfeer met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

 

Ontdek Ocean Wine Bar

Captains Lounge

Een High Tea, cocktail, gin tonic of gewoon een goede kop koffie. Geniet van de live muziek en kom even helemaal tot rust in het New York van de fifties of struin langs de vitrines en reis door het roemruchte verleden van ons schip.

Ontdek Captains Lounge

Lido Terras

Zonnebril op, pootje baden in het zwembad en genieten maar! Een cocktail, gin tonic of één van onze speciaalbieren. Alles smaakt beter op het mooiste terras van Rotterdam met dat onbetaalbare uitzicht! Het terras, dat vroeger Verandah werd genoemd, is bereikbaar via het Promenade Deck of rechtstreeks vanaf de kade via ingang 2. Bij mooi weer is het terras geopend van 10.00 tot 20.00 uur voor een drankje en een hapje. Dineren kan binnen in het restaurant.

Openingstijden pierenbad:

Dagelijks: 10:00 – 18:00 uur

* Let op: honden/huisdieren zijn niet toegestaan op het terras

Huisregels pierenbad

Pianobar

Beleef een avond vol live entertainment! In het weekend wordt de Captains Lounge omgetoverd tot een échte Pianobar. Een pianist zorgt ervoor dat er diverse bekende melodieën voorbijkomen gedurende de avond. Daarnaast worden al je persoonlijke verzoekjes meteen live gespeeld. De pianobar garandeert je van een plezierige avond voor iedereen!

Ontdek de Pianobar

Toasting to new memories

Ontdek de sfeer

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,