Toasting to new memories

Ontdek de bars en het
terras aan boord

Wat een geweldige plek!

Drinken op het ss Rotterdam

Een borrel aan de bar of een cocktail with a view? Van een kopje koffie met iets lekkers tot een ontspannen drankje aan het eind van een avontuurlijke dag. Je bent welkom in één van onze bars.

 

Ocean Bar

Tijd voor een cocktail of gin tonic. Of geniet je liever van een goed glas wijn? Het markante door golven en vissen geïnspireerde decor roept onvermijdelijk een cruisegevoel op. Droom weg naar de rijke historie van de Holland-Amerika Lijn of geniet van het Rotterdam van nu met haar prachtige skyline.

 

Ontdek Ocean Bar

Captains Lounge

Een High Tea, cocktail, gin tonic of gewoon een goede kop koffie. Geniet van de live muziek en kom even helemaal tot rust in het New York van de fifties of struin langs de vitrines en reis door het roemruchte verleden van ons schip.

Ontdek Captains Lounge

Lido Terras

Zonnebril op, pootje baden in het zwembad en genieten maar! Een cocktail, gin tonic of één van onze speciaalbieren. Alles smaakt beter op het mooiste terras van Rotterdam met dat onbetaalbare uitzicht! Het terras, dat vroeger Verandah werd genoemd, is bereikbaar via het Promenade Deck of rechtstreeks vanaf de kade via ingang 2. Bij mooi weer is het terras geopend van 10.00 tot 20.00 uur voor een drankje en een hapje. Dineren kan binnen in het restaurant.

Openingstijden pierenbad:

Dagelijks: 10:00 – 18:00 uur

* Let op: honden/huisdieren zijn niet toegestaan op het terras

Huisregels pierenbad

Pianobar

Beleef een avond vol live entertainment! In het weekend wordt de Captains Lounge omgetoverd tot een échte Pianobar. Een pianist zorgt ervoor dat er diverse bekende melodieën voorbijkomen gedurende de avond. Daarnaast worden al je persoonlijke verzoekjes meteen live gespeeld. De pianobar garandeert je van een plezierige avond voor iedereen!

Ontdek de Pianobar

Toasting to new memories

Ontdek de sfeer

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,