Toasting to new memories

Ontdek de bars en het
terras aan boord

Wat een geweldige plek!

Drinken op het ss Rotterdam

Een borrel aan de bar of een goed glas wijn with a view? Van een kopje koffie met iets lekkers tot een ontspannen drankje aan het eind van een avontuurlijke dag. Je bent welkom in één van onze bars.

Ocean Wine Bar

In deze bar kun je genieten van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke kleine gerechtjes die de perfecte wijn/spijs combinatie met zich meebrengen. Geniet in een ontspannen sfeer met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Op dit moment is het niet mogelijk een High Wine bij ons te boeken.

Ontdek Ocean Wine Bar

Captains Lounge

Een High Tea, cocktail, gin tonic of gewoon een goede kop koffie. Geniet van de live muziek en kom even helemaal tot rust in het New York van de fifties of struin langs de vitrines en reis door het roemruchte verleden van ons schip.

Ontdek Captains Lounge

Lido Terras

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk toeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam. We mogen jullie weer ontvangen op ons Lido Terras.

Lees hier meer

Sunny Side Terrace

Niet getreurd als het Lido Terras vol is, want maak naast ons bekende Lido Terras aan boord van het ss Rotterdam, sinds vrijdag 14 mei ook kennis met de verborgen parel van Rotterdam: Sunny Side Terrace. Op dit bijzondere plekje, op de kop van de Kaap, is het overdag genieten van de skyline van Rotterdam en zit je ’s avonds op de eerste rij voor een prachtige zonsondergang. En dat alles onder het genot  van een lekker hapje en drankje.

Meer informatie

Pianobar

Vanwege het heersende COVID-19-virus hebben we momenteel geen live muziek aan boord.

Beleef een avond vol live entertainment! In het weekend wordt de Captains Lounge omgetoverd tot een échte Pianobar. Een pianist zorgt ervoor dat er diverse bekende melodieën voorbijkomen gedurende de avond. Daarnaast worden al je persoonlijke verzoekjes meteen live gespeeld. De pianobar garandeert je van een plezierige avond voor iedereen!

Ontdek de Pianobar

Toasting to new memories

Ontdek de sfeer

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,