Toasting to new memories

Ontdek de bars en het
terras aan boord

UPDATE: 13 april 2021

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds dinsdag 15 december o.a. onze horecagelegenheden aan boord hebben moeten sluiten in ieder geval tot nader bericht. Echter blijven wij wel graag hotelgasten verwelkomen aan boord. Onze hotelgasten kunnen wij de mogelijkheid bieden om ontbijt, lunch en diner af te laten halen bij ons restaurant Lido Grill.

Naast deze ingrijpende maatregel, zijn er natuurlijk nog meer maatregelen getroffen waar wij gasten graag over op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen en wat wij doen voor de veiligheid aan boord op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie

Wat een geweldige plek!

Drinken op het ss Rotterdam

Een borrel aan de bar of een goed glas wijn with a view? Van een kopje koffie met iets lekkers tot een ontspannen drankje aan het eind van een avontuurlijke dag. Je bent welkom in één van onze bars.

 

Ocean Wine Bar

In deze bar kun je genieten van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke kleine gerechtjes die de perfecte wijn/spijs combinatie met zich meebrengen. Geniet in een ontspannen sfeer met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

 

Ontdek Ocean Wine Bar

Captains Lounge

Een High Tea, cocktail, gin tonic of gewoon een goede kop koffie. Geniet van de live muziek en kom even helemaal tot rust in het New York van de fifties of struin langs de vitrines en reis door het roemruchte verleden van ons schip.

Ontdek Captains Lounge

Lido Terras

Zonnebril op, pootje baden in het zwembad en genieten maar! Een cocktail, gin tonic of één van onze speciaalbieren. Alles smaakt beter op het mooiste terras van Rotterdam met dat onbetaalbare uitzicht! Het terras, dat vroeger Verandah werd genoemd, is bereikbaar via het Promenade Deck of rechtstreeks vanaf de kade via ingang 2. Dineren kan binnen in het restaurant. Het terras is geopend zolang het Nederlandse weer het toe laat.

* Let op: honden/huisdieren zijn niet toegestaan op het terras

Pianobar

Beleef een avond vol live entertainment! In het weekend wordt de Captains Lounge omgetoverd tot een échte Pianobar. Een pianist zorgt ervoor dat er diverse bekende melodieën voorbijkomen gedurende de avond. Daarnaast worden al je persoonlijke verzoekjes meteen live gespeeld. De pianobar garandeert je van een plezierige avond voor iedereen!

Ontdek de Pianobar

Toasting to new memories

Ontdek de sfeer

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,