Celebrating new memories

Feesten op
het ss Rotterdam

Grootse feesten en bijeenkomsten

Iets te vieren

Dit wordt een feest om nooit te vergeten! Het begint al wanneer de gasten de kade oprijden. De indrukwekkende en uitnodigende aanblik van het schip wekt verwachtingen. Dans door bijna zestig jaar roemruchte historie, zwier in stijl en proost in maritieme sferen. Een jubileum, kampioensfeest of familiedag; wat de aanleiding ook is, het ss Rotterdam biedt de perfecte zaal en faciliteiten voor elk feest en evenement.

Zalenoverzicht

De “clubby” Ambassador Lounge met zijn feestelijke fifties-look. Het Theatre waar de groten optraden. De majestueuze Queen’s Lounge. Of toch de grandeur en sfeervolle aankleding van de Odyssee Room & La Fontaine Room? Elk van de twaalf zalen vertelt zijn eigen verhaal en ademt zijn eigen stijlvolle ambiance.

Bekijk alle zalen

Feestarrangementen

Online brochure - Particulier

Met uw gasten de hele avond dansen op muziek van een band, dj of een andere vorm van entertainment. De ruimtes Ambassador Lounge en de Grand Ballroom zijn de ultieme feestlocaties aan boord. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jullie feest aan boord van het ss Rotterdam? De online brochure geeft een goed beeld van al onze mogelijkheden.

Download de brochure

Online brochure - Zakelijk

Bent u benieuwd naar alle zakelijke mogelijkheden voor jullie personeelsfeest of jubileum aan boord van het ss Rotterdam? De online brochure geeft een goed beeld van al onze mogelijkheden.

Download de brochure

Lekker blijven slapen

Uitgefeest? Dat is nog geen reden om naar huis te gaan. Gun moe gedanste voeten rust en herbeleef het feest in mooie maritieme dromen. Schets nieuwe herinneringen in één van onze 254 hotelkamers.

Bekijk alle kamers

Ervaringen

Benieuwd hoe andere bedrijven hun evenement aan boord hebben beleefd? Lees hun ervaringen en weet wat jullie kunnen verwachten!

Sommerfest DNHK

“Al ruim 10 jaar organiseren wij een groots, gezellig, informeel en feestelijk Sommerfest op een mooie, unieke locatie. Het feest is bedoeld als een gezellig samenzijn in een mooie ambiance, met culinaire hoogstandjes en verrassend entertainment.”

Lees het hele verhaal

Contactformulier

Enthousiast geworden en willen jullie contact met één van onze accountmanagers over de mogelijkheden voor jullie feest te bespreken? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)10 – 297 30 90 of via het contactformulier.

Contactformulier

Celebrating new memories

Ontdek de sfeer