Celebrating new memories

Feesten op
het ss Rotterdam

Grootse feesten en bijeenkomsten

Iets te vieren

Dit wordt een feest om nooit te vergeten! Het begint al wanneer de gasten de kade oprijden. De indrukwekkende en uitnodigende aanblik van het schip wekt verwachtingen. Dans door bijna zestig jaar roemruchte historie, zwier in stijl en proost in maritieme sferen. Een jubileum, kampioensfeest of familiedag; wat de aanleiding ook is, het ss Rotterdam biedt de perfecte zaal en faciliteiten voor elk feest en evenement.

Zalenoverzicht

De “clubby” Ambassador Lounge met zijn feestelijke fifties-look. Het Theatre waar de groten optraden. De majestueuze Queen’s Lounge. Of toch de grandeur en sfeervolle aankleding van de Odyssee Room & La Fontaine Room? Elk van de twaalf zalen vertelt zijn eigen verhaal en ademt zijn eigen stijlvolle ambiance.

Bekijk alle zalen

Feestarrangementen

Met uw gasten de hele avond dansen op muziek van een band, dj of een andere vorm van entertainment. De ruimtes Ambassador Lounge en de Grand Ballroom zijn de ultieme feestlocaties aan boord. Bekijk onze arrangementen en organiseer een geweldige avond!

Bekijk alle arrangementen

Lekker blijven slapen

Uitgefeest? Dat is nog geen reden om naar huis te gaan. Gun moe gedanste voeten rust en herbeleef het feest in mooie maritieme dromen. Schets nieuwe herinneringen in één van onze 254 hotelkamers.

Bekijk alle kamers

Ervaringen

Benieuwd hoe andere feesten zijn verlopen? Lees de ervaringen van anderen en weet wat je kan verwachten!

Team

Wij organiseren met veel plezier uw event!

Wie zijn wij? Wat is onze werkervaring? Wat is onze mooiste ervaring aan boord? En hoe gaan wij ervoor zorgen dat ook u uw mooiste ervaringen aan boord beleeft? U leest het op onze teampagina.

Leer ons kennen

Contact

Zijn er nog vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem contact op via 010- 297 3090 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Celebrating new memories

Ontdek de sfeer

3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam