Wisselende stijlen op het ss Rotterdam

Bahamas Original Manhattan

Gebaseerd op de bestemmingen uit het verleden

Thema's in de kamers van het ss Rotterdam

De 254 hotelkamers van het ss Rotterdam zijn verdeeld in 3 verschillende thema’s. Overnacht in een fifties decor naar keuze: Original, Manhattan of Bahama’s. Elke kamer is uniek in vorm, inrichting en kleur. Deze stijlen zijn gebaseerd op de diverse (exotische) bestemmingen die het ss Rotterdam aandeed in haar jaren als luxe cruiseschip.

 

Bahama's

Het ss Rotterdam trotseerde alle oceanen en wereldzeeën. De kamers uit dit thema zijn een knipoog naar deze exotische episode. Het grootste deel van haar varende leven fungeerde het ss Rotterdam als luxe cruiseschip, waarbij zij talrijke exotische bestemmingen aandeed. In de kamers met het thema ”Bahama’s” kunnen onze gasten het ultieme cruisegevoel van de vele tropische reizen opnieuw beleven.

Original

Welkom in 1959! Benieuwd hoe onze eerste gasten de overtocht naar New York beleefden? De “Original” kamers refereren aan de tewaterlating door koningin Juliana en de eerste vaart op 3 september 1959 met kroonprinses Beatrix. De kleuren, designs en materialen weerspiegelen deze periode en geven op authentieke wijze weer hoe de eerste passagiers het ss Rotterdam beleefden.

Manhattan

Het ss Rotterdam pendelde in de jaren ’60 geregeld tussen Rotterdam en Manhattan. De emigranten die in de jaren 50 en 60 naar het nieuwe avontuur voeren, droomden weg bij hun bestemming. De kamers met het ”Manhattan” thema hebben de stijlvolle uitstraling van deze periode. Het comforten het strakke design van deze kamers maken een verblijf op het schip extra bijzonder.

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,