Creating new memories

Ontrafel de geheimen
en ontsnap op tijd

ONTSNAPPEN UIT DE KOUDE OPSLAGPLAATSEN IN DE BODEM VAN HET SCHIP

Escape Rooms ss Rotterdam

Hoe dieper je komt, hoe donkerder het wordt. Het metaal zucht en kraakt. Je voelt de historie en ruikt nog steeds de stoomturbines van het machtige schip. En hoor je het klotsen van de Maas? Afdalen in de buik van het ss Rotterdam is al een avontuur op zich. Maar een Escape Room spelen op zo’n bijzondere plek, is écht een belevenis! Los de raadsels op, leg de juiste verbanden, werk samen als een team en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen. Ontrafel jij alle geniale geheimen van de kapitein? Of stap je liever aan boord van de mysterieuze metro?

Reserveer direct een escape room!

Metro

‘I want to be a part of it, New York, New York!’ Centraal Station Rotterdam… Koffer in de ene hand, ticket in de andere. Je bent helemaal klaar voor de reis van je leven! De stoomturbines van het ss Rotterdam draaien al warm en ‘La Grande Dame’ is bijna klaar voor de grote oversteek. Je hoeft er alleen nog maar naartoe met de metro. Nog een uur, dat gaat lukken. Toch!? Maar de tijd tikt door. Je wilt niet de boot missen. Letterlijk! Hoor je daar in de verte al een scheepshoorn…?

Koelcel

De deur van de koelcel valt met een ijskoude klik achter je in het slot. De klok tikt… Er is nu geen ontkomen meer aan! Eind jaren ’90 nam rederij Premier Cruises het schip over van de Holland-Amerika Lijn en het voer het onder de naam ss Rembrandt over de zeven wereldzeeën. Ondertussen is kapitein Manus Goudkamp wrede plannen aan het smeden, plannen die hoogstwaarschijnlijk uitlopen tot chaos, ellende en groot verdriet.

Lukt het jullie om binnen 60 minuten de wereld te redden?

Reserveren

De metro is op maandag tot en met woensdag te boeken vanaf €125,- en op donderdag tot en met zondag vanaf €145,-. De escape room Metro is geschikt voor minimaal 2 deelnemers en maximaal 6 deelnemers.

De koelcellen zijn op maandag tot en met woensdag te boeken vanaf €120,- per escape room en op donderdag tot en met zondag vanaf €140,-. Deze escape rooms zijn geschikt voor minimaal 2 deelnemers en maximaal 6 deelnemers per koelcel.

Om de Escape Rooms te spelen is een minimale leeftijd van 16 jaar vereist.

 

Reserveer hier een escape room!

 

Heb jij onze escape rooms al gespeeld?

Recordtijd

De recordtijd van onze Escape Room Koelcel is 28 minuten en 17 seconden. Zijn jullie sneller?

Slagingspercentage

Het slagingspercentage is 40%. Lukt het jullie om je hierbij aan te sluiten?

Bezoekersaantal

Meer dan 3.500 groepen gingen jullie al voor. Behoor jij straks ook bij de groep die onze Escape Rooms al heeft gespeeld?

escape room

Groepen

In de escape rooms leren de deelnemers elkaar goed kennen en daarom wordt een escape room vaak ingezet als activiteit met vrienden of collega’s.

De escape room Metro is geschikt voor minimaal 2 deelnemers en maximaal 6 deelnemers. Daarentegen is de escape room Koelcel geschikt voor minimaal 2 deelnemers en ook maximaal 6 deelnemers per koelcel. Aangezien er twee identieke ruimtes zijn, kan het spel door maximaal 12 personen tegelijk gespeeld worden. Welke groep heeft als eerst de geheimen van de kapitein ontrafeld en komt het eerst uit de koelcel?

Er worden bij ontvangst geen alcoholische drankjes geschonken in verband met de veiligheid.

Creating New Memories

Ontdek de sfeer