Creating new memories

Ontrafel de geheimen
en ontsnap op tijd

ONTSNAPPEN UIT DE KOUDE OPSLAGPLAATSEN IN DE BODEM VAN HET SCHIP

Escape Rooms ss Rotterdam

Hoe dieper je komt, hoe donkerder het wordt. Het metaal zucht en kraakt. Je voelt de historie en ruikt nog steeds de stoomturbines van het machtige schip. En hoor je het klotsen van de Maas? Afdalen in de buik van het ss Rotterdam is al een avontuur op zich. Maar een Escape Room spelen op zo’n bijzondere plek, is écht een belevenis! Los de raadsels op, leg de juiste verbanden, werk samen als een team en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen. Ontrafel jij alle geniale geheimen van de kapitein? Of stap je liever aan boord van de mysterieuze metro?

Metro

‘I want to be a part of it, New York, New York!’ Centraal Station Rotterdam… Koffer in de ene hand, ticket in de andere. Je bent helemaal klaar voor de reis van je leven! De stoomturbines van het ss Rotterdam draaien al warm en ‘La Grande Dame’ is bijna klaar voor de grote oversteek. Je hoeft er alleen nog maar naartoe met de metro. Nog een uur, dat gaat lukken. Toch!? Maar de tijd tikt door. Je wil niet de boot missen. Letterlijk! Hoor je daar in de verte al een scheepshoorn…?

Escape Room

Koelcellen

De deur van de koelcel valt met een ijskoude klik achter je in het slot. De klok tikt… Er is nu geen ontkomen meer aan! Je móet aan de slag wil je hier ooit uit ontsnappen. Eind jaren ’90 nam rederij Premier Cruises het schip over van de Holland-Amerika Lijn en het voer het onder de naam ss Rembrandt over de zeven wereldzeeën. Het waren gouden tijden voor kapitein Manus Goudkamp. Welke mysterieuze geheimen verborg hij in de koelcel? En waarom? Misschien helpt zijn geheime dagboek je op weg…

Escape Room header

Prijzen escape rooms

De koelcellen zijn op maandag t/m woensdag te boeken vanaf €120,- per escape room en op donderdag t/m zondag vanaf €140,- per escape room (4 t/m 8 personen) .
De metro is op maandag t/m woensdag te boeken vanaf €125,- en op donderdag t/m zondag vanaf €145,- (2 t/m 6 personen).

Let op: Het gereserveerde aantal personen is na de boeking definitief en kan na betaling niet meer kosteloos naar beneden worden bijgesteld.

Heb jij onze escape room al gespeeld?

Recordtijd

De recordtijd van onze Escape Room is 28 minuten en 17 seconden. Zijn jullie sneller?

Slagingspercentage

Het slagingspercentage is 40%. Lukt het jullie om je hierbij aan te sluiten?

Bezoekersaantal

Meer dan 3.500 groepen gingen jullie al voor. Behoor jij straks ook bij de groep die onze Escape Room al heeft gespeeld?

Groepen

In de escape room leren de deelnemers elkaar goed kennen en daarom wordt een escape room vaak ingezet als activiteit met collega’s. De escape room is geschikt voor minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers per koelcel. Aangezien er twee identieke ruimtes zijn, kan het spel door maximaal 16 personen tegelijk gespeeld worden. Welke groep heeft als eerst de geheimen van de kapitein ontrafeld en komt het eerst uit de koelcel?

Maak de belevenis compleet

Het is uiteraard erg leuk om collega’s, vrienden of familie tijdens deze spannende activiteit beter te leren kennen. Deze beleving kan ook goed worden gecombineerd met diverse activiteiten aan boord van het ss Rotterdam zoals een lunch, diner, borrel, meeting, event, rondleiding of overnachting.

méér escape room

Combinatietickets

Wilt u weten wat u voorafgaand of na de escape room kunt doen? Een lekkernij, een lunch of diner voor of na deze unieke belevenis?

Warme drank met taart | €6,95

Koffie of thee met een lekkernij uit de Captains Lounge.

Borrelarrangement | €21,50

1-uurs borrelarrangement (onbeperkt bier, frisdrank en huiswijn) met 2 borrelhapjes p.p.

Chef’s menu | €41,50

3-gangen Chef’s menu incl 2 drankjes (bier, frisdrank of huiswijn)

Captain's lunch | €16,-

Captain’s lunch (3 soorten brood met carpaccio, tonijnsalade & kroket) incl 1 drankje

Chef's daily special | €27,-

Chef’s Daily Special incl 1 drankje (bier, frisdrank of huiswijn)

Openingstijden & reserveren

Openingstijden

Zondag t/m woensdag:         11:30 – 21:30 uur
Donderdag t/m zaterdag:     11:30 – 23:00 uur

Reserveren

Het reserveren van een escape room gaat op aanvraag en is online boekbaar via onderstaande knop. Om de Escape Rooms te spelen is een minimale leeftijd van 16 jaar vereist. Is uw team groter dan 16 personen? Bel ons dan via +31 (0) 10 – 297 30 97 of stuur ons een e-mail: reserveringen@ssrotterdam.nl. Wij zorgen voor een persoonlijke offerte.

Creating New Memories

Ontdek de sfeer