Toasting to new memories

Heerlijk glas wijn
en een prachtig uitzicht

Uitzicht over de Rotterdamse skyline

Ocean Wine Bar

Op zoek naar ontspanning? De Ocean Wine Bar is de ideale uitvalsbasis aan boord van het ss Rotterdam. In deze bar kun je genieten van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke kleine gerechtjes afkomstig uit Restaurant Club Room. Tussen 15:30 en 17:30 uur kan je komen genieten van één van onze high wine arrangementen, reserveren van te voren is verplicht. Geniet in een ontspannen sfeer met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

In de Ocean Wine Bar herleven de tijden van de cruises en serveren we heerlijke wijnen speciaal geselecteerd door onze sommelier Daniëlle van Antwerpen. Ontmoet elkaar op deze geweldige plek!

High Wine

Onze high wine bestaat uit drie gangen met daarbij een zorgvuldig uitgekozen wijn per gang. In de eerste gang serveren we een glas cava met heerlijke lekkernijen, waaronder de Griekse Kalamata en Spaanse Gordal olijven. De tweede gang bestaat uit heerlijke visgerechtjes met daarbij een goed glas witte wijn. De high wine wordt afgesloten met een glas rode wijn passend bij de vleesgerechtjes. De culinaire creaties komen van onze chef-kok van Restaurant Club Room. De prijs van de High Wine Classic bedraagt € 32,50 per persoon.

 

Menukaart

In deze bar kun je genieten van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke kleine gerechtjes. Maak nu snel je keuze en bekijk alvast de menukaart online!

Menukaart

Reserveren

Reserveer online de High Wine of de High Wine Exclusive online vanaf 2 personen.  Speciale dieetwensen voor onze high wines kunnen op voorhand doorgegeven worden. Dieetwensen op de dag zelf kunnen we helaas niet meer aannemen in verband met de voorbereidingstijd. Daarnaast bieden we ook BOB-arrangementen aan. Onze high wines zijn alleen mogelijk met een reservering. Reserveringen voor de High Wine arrangementen dienen minimaal een dag van te voren gemaakt te worden.

Voor gezelschappen groter dan 4 personen verzoeken wij vriendelijk om telefonisch contact op te nemen via 010 – 297 30 97. Reserveren voor de dag zelf is helaas niet mogelijk.

Openingstijden

Wij heten je van harte welkom in de Ocean Wine Bar:

Vrijdag & zaterdag: van 15:00 uur – 00:00 uur

High Wine arrangementen: van 15:30 uur – 17:30 uur
Reserveringen voor de High Wine arrangementen dienen minimaal een dag van te voren gemaakt te worden.

Ocean Wine Bar

Historie

De Ocean Bar is een bar in de vorm van een golf en het plafond is bedekt met reusachtige visschubben. En ja, ook de drie stekelige garnalen van de kunstenaar Aart van den IJssel hangen er nog.

Toasting to new memories

Ontdek de sfeer