Toasting to new memories

Heerlijk glas wijn
en een prachtig uitzicht

UPDATE: 5 juni 2021 

 Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Lees op deze pagina verder wat wij allemaal voor maatregelen hebben getroffen voor de veiligheid aan boord en lees vooral wat er wel mogelijk is aan boord van het ss Rotterdam. 

Meer informatie

Uitzicht over de Rotterdamse skyline

Ocean Wine Bar

Op zoek naar ontspanning? De Ocean Wine Bar is de ideale uitvalsbasis aan boord van het ss Rotterdam. In deze bar kun je genieten van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke kleine gerechtjes. Op dit moment is het niet mogelijk om een High Wine te reserveren.

In de Ocean Wine Bar herleven de tijden van de cruises en serveren we heerlijke wijnen speciaal geselecteerd door onze sommelier Daniëlle van Antwerpen. Ontmoet elkaar op deze geweldige plek!

High Wine

Op dit moment is het niet mogelijk om een High Wine te reserveren.

 

Menukaart

In deze bar kun je genieten van een goed glas wijn in combinatie met heerlijke kleine gerechtjes. Maak nu snel je keuze en bekijk alvast de menukaart online!

Menukaart

Reserveren

Reserveren is niet verplicht. Dit kan bij aankomst en gaat op basis van beschikbaarheid. Op dit moment is het niet mogelijk om een High Wine te boeken.

Openingstijden

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is de bar geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur .

Ocean Wine Bar

Historie

De Ocean Bar is een bar in de vorm van een golf en het plafond is bedekt met reusachtige visschubben. En ja, ook de drie stekelige garnalen van de kunstenaar Aart van den IJssel hangen er nog.

Toasting to new memories

Ontdek de sfeer