Beleef een geweldige dag!

Met de kleine kapiteintjes

Ahoy kleine kapitein!

KIDS

Welkom bij het ss Rotterdam. Ik ben Kapitein Kaap en samen met mijn vrienden heet ik je graag welkom aan boord! Wil je ons schip eens goed bekijken met een rondleiding? Wil je logeren op een cruiseschip? Zoek je een super idee voor een spreekbeurt of een werkstuk? Of ben je dol op spelletjes? Kom mijn schip ontdekken!

Kids Rondleiding

De Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding is uitermate geschikt voor kinderen. Ze ontvangen het Kapiteinspaspoort vol met vragen en leuke opdrachten en leren onderweg de morsecode of kunnen een spelletje Shuffleboard spelen! Ook kan er een korte film bekeken  worden in het Experience Center die je meesleept in hoe het vroeger was aan boord van het ss Rotterdam! De rondleiding kost €8,- en is te boeken bij de Lynbaan Shop op het Promenade Deck.

Schip ahoy kleine kapitein!

Voor het hele gezin

Ook voor volwassenen is de Uitwaaien & Zwaaien Tour een ware beleving! Terwijl de wind door je haren waait, gaan de kinderen op ontdekkingsreis met hun eigen speciale Kleine Kapiteinspaspoort. Ondertussen worden de volwassenen meegesleept door fascinerende verhalen en weetjes via hun eigen audiofoon op dezelfde route. Voor jong en oud belooft deze rondleiding een onvergetelijk avontuur vol verrassingen en leermomenten te worden!

Uitwaaien & Zwaaien Tour

Kom slapen bij Kapitein Kaap

Logeren op een cruiseschip!

Heb jij altijd al willen slapen op een groot cruiseschip? Kom logeren aan boord van het ss Rotterdam. Hier is van alles te beleven en er zijn speciale hotelkamers waar je met het hele gezin kunt slapen!

Kom je logeren?

Onze Family Rooms zijn uitermate geschikt voor het hele gezin. Deze ruime en sfeervol ingerichte family room biedt plaats aan twee volwassen en twee kinderen (3 t/m 12 jaar). In de Family Room XL kunnen er zelfs drie kapiteintjes overnachten!

Bekijk de familiekamers!

Kids Check-in

Bij de check-in krijgen kinderen t/m 12 jaar een kleurplaat en een flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen! Zo kun jij laten weten hoe leuk je het vindt op het schip!

Kom aan boord!

Hier is van alles te beleven!

Knutselen

Kom je in één van de schoolvakanties aan boord? Dan kun je bij ons aan boord de mooiste creaties knutselen bij de Kids Club. Ontdek een wereld vol creativiteit en spelplezier op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag in de schoolvakanties. Onze enthousiaste shiphosts staan te popelen om te helpen bij het maken van knutselwerkjes!

Playroom

“Schip ahoy, we gaan vertrekken!” Bedenk de spannendste verhalen en beleef de mooiste avonturen in onze Kids Play Room op het Main Deck. Kom jij spelen in de speelkamer van Kapitein Kaap en zijn vriendjes? Papa en mama kunnen om de hoek, in de Captains Lounge, genieten van een hapje en een drankje!

Vlaggenspeurtocht

De vlaggenspeurtocht is speciaal voor de kleine kapiteintjes die aan boord logeren! Vind alle vlaggen die zijn verspreid over de dekken en los de speurtocht op! Kinderen t/m 12 jaar oud krijgen de vlaggenspeurtocht in de schoolvakanties bij de speciale kids check-in!

Kids op het ss Rotterdam