Beleef een geweldige dag!

KIDS op het ss Rotterdam

UPDATE: 13 april2021

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds dinsdag 15 december o.a. onze horecagelegenheden aan boord hebben moeten sluiten in ieder geval tot nader bericht. Echter blijven wij wel graag hotelgasten verwelkomen aan boord. Onze hotelgasten kunnen wij de mogelijkheid bieden om ontbijt, lunch en diner af te laten halen bij ons restaurant Lido Grill.

Naast deze ingrijpende maatregel, zijn er natuurlijk nog meer maatregelen getroffen waar wij gasten graag over op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen en wat wij doen voor de veiligheid aan boord op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie

Ahoy kleine kapitein!

KIDS

Welkom bij het ss Rotterdam. Ik ben Kapitein Kaap en samen met mijn vrienden heet ik je graag welkom aan boord! Wil je ons schip eens goed bekijken met een rondleiding? Wil je logeren op een cruiseschip? Ben jij toevallig binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk kinderfeestje? Zoek je een super idee voor een spreekbeurt of een werkstuk? Of ben je dol op spelletjes? Kom mijn schip ontdekken!

Kids Rondleiding

De Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding is uitermate geschikt voor kinderen. Ontvang het Kleine Kapiteinspaspoort vol met vragen en leuke opdrachten en leer onderweg de morsecode of speel een spelletje Shuffleboard! Ook kan je een korte film bekijken in het Experience Center! De rondleiding kost €8,- en is te boeken bij de hotelreceptie.

Activiteiten voor kinderen

Van een gezellige knutselmiddag tot een avontuurlijke speurtocht met Kapitein Kaap. En van een leerzame rondleiding tot een heerlijk dagje weg. Tijdens de vakanties en feestdagen zijn onze jonge gasten extra welkom. Hou de agenda in de gaten voor alle actuele activiteiten.

 

Bekijk de agenda

Playmobil Room

“Schip ahoy, we gaan vertrekken!” Bedenk de spannendste verhalen en beleef de mooiste avonturen in onze Playmobil Room op het Main Deck achter de Captains Lounge. Speel met het Playmobil cruiseschip of één van de andere sets. Je zal je niet snel vervelen!

Kom je logeren?

Onze Family Rooms zijn uitermate geschikt voor het hele gezin. Deze ruime en sfeervol ingerichte hotelkamers bieden plaats aan twee volwassen en twee kinderen (3 t/m 12 jaar). Bij aankomst op de kamer ligt er nog een kleine verrassing en krijgen de kinderen een kapiteinspaspoort bij de rondleiding!

Bekijk de Family Room

Kinderhoek Kapitein Kaap

Naast de Playmobil Room op het Main Deck, kun je ook spelen in de kinderhoek van Kapitein Kaap in het Lido Grill restaurant op het Promenade Deck. Maar verder kun je ook het schip ontdekken met een kinderrondleiding of tijdens een kinderfeestje!

Kinderfeestjes

Een feestje om nooit te vergeten? Vier dan je verjaardag op het ss Rotterdam! Jij bent kapitein voor een dag en ontdekt samen met je vriendjes en vriendinnetjes ons enorme schip. Kijk rond in de stuurhut, ga opzoek naar alle vlaggen en sluit de dag af met een bord frietjes en wat lekkers! Schip ahoi!

Een kinderfeestje op het ss Rotterdam kost €14,75 per kind. Reserveren kan via +31 (0)10 297 30 90 of door een e-mail te sturen naar reserveringen@ssrotterdam.nl

Kids Check-in

Bij de check-in krijgen kinderen t/m 12 jaar een eigen welkomstbrief en een flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen! Zo kun jij laten weten hoe leuk je het vindt op het schip!

Beleef een geweldige dag

Kids op het ss Rotterdam