Beleef een geweldige dag!

KIDS op het ss Rotterdam

Ahoy kleine kapitein!

KIDS

Welkom bij het ss Rotterdam. Ik ben Kapitein Kaap en samen met mijn vrienden heet ik je graag welkom aan boord! Wil je ons schip eens goed bekijken met een rondleiding? Wil je logeren op een cruiseschip? Ben jij toevallig binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk kinderfeestje? Zoek je een super idee voor een spreekbeurt of een werkstuk? Of ben je dol op spelletjes? Kom mijn schip ontdekken!

Kids Rondleiding

De Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding is uitermate geschikt voor kinderen. Ontvang het Kleine Kapiteinspaspoort vol met vragen en leuke opdrachten en leer onderweg de morsecode of speel een spelletje Shuffleboard! Ook kan je een korte film bekijken in het Experience Center! De rondleiding kost €8,- en is te boeken bij de hotelreceptie.

Playmobil Room

“Schip ahoy, we gaan vertrekken!” Bedenk de spannendste verhalen en beleef de mooiste avonturen in onze Playmobil Room op het Main Deck achter de Captains Lounge. Speel met het Playmobil cruiseschip of één van de andere sets. Je zal je niet snel vervelen!

Kom je logeren?

Onze Family Rooms zijn uitermate geschikt voor het hele gezin. Deze ruime en sfeervol ingerichte hotelkamers bieden plaats aan twee volwassen en twee kinderen (3 t/m 12 jaar).

Bekijk de Family Room

Kinderfeestjes

Een feestje om nooit te vergeten? Vier dan je verjaardag op het ss Rotterdam! Jij bent kapitein voor een dag en ontdekt samen met je vriendjes en vriendinnetjes ons enorme schip. Je start zelfstandig met een audiofoontour over het schip met leuke vragen en een echt Kapiteins diploma. Kijk rond in de stuurhut, ga opzoek naar alle vlaggen en sluit de dag af met een bord frietjes en wat lekkers! Een kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur en is te boeken van maandag t/m vrijdagmiddag.

Een kinderfeestje op het ss Rotterdam kost €14,75 per kind. Reserveren kan via +31 (0)10 297 30 97 of door een e-mail te sturen naar restaurant@ssrotterdam.nl

Volwassenen betalen €10,50 als begeleider tijdens de audiofoontour. Hierbij is eten voor volwassenen niet inbegrepen.

Schip ahoi!

Kids Check-in

Bij de check-in krijgen kinderen t/m 12 jaar een eigen welkomstbrief en een flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen! Zo kun jij laten weten hoe leuk je het vindt op het schip!

Beleef een geweldige dag

Kids op het ss Rotterdam