Beleef een geweldige dag!

KIDS op het ss Rotterdam

Ahoy kleine kapitein!

KIDS

Welkom bij het ss Rotterdam. Ik ben Kapitein Kaap en samen met mijn vrienden heet ik je graag welkom aan boord! Wil je ons schip eens goed bekijken met een rondleiding? Wil je logeren op een cruiseschip? Ben jij toevallig binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk kinderfeestje? Zoek je een super idee voor een spreekbeurt of een werkstuk? Of ben je dol op spelletjes? Kom mijn schip ontdekken!

Kids Rondleiding

De Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding is uitermate geschikt voor kinderen. Ontvang het Kleine Kapiteinspaspoort vol met vragen en leuke opdrachten en leer onderweg de morsecode of speel een spelletje Shuffleboard! Ook kan je een korte film bekijken in het Experience Center! De rondleiding kost €8,- en is te boeken bij de Lynbaan Shop op het Promenade Deck.

Playroom

“Schip ahoy, we gaan vertrekken!” Bedenk de spannendste verhalen en beleef de mooiste avonturen in onze Playroom op het Main Deck achter de Captains Lounge. Speel met het Playmobil cruiseschip of één van de andere sets. Je zal je niet snel vervelen!

Kom je logeren?

Onze Family Rooms zijn uitermate geschikt voor het hele gezin. Deze ruime en sfeervol ingerichte hotelkamers bieden plaats aan twee volwassen en twee kinderen (3 t/m 12 jaar).

Bekijk de Family Room

kids

Kinderfeestjes

Momenteel organiseren wij helaas geen kinderfeestjes. Uiteraard mag je nog wel aan boord stappen voor een leuke Kids Rondleiding onder begeleiding van een volwassene.

Kids Check-in

Bij de check-in krijgen kinderen t/m 12 jaar een kleurplaat en een flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen! Zo kun jij laten weten hoe leuk je het vindt op het schip! In de vakanties kun jij ook jouw Kidspaspoort bij de receptie ophalen.

Kids op het ss Rotterdam