ss Rotterdam's

Kids Club

Tijdens de zomervakantie zijn kids elke woensdag en zaterdag middag welkom aan boord van het ss Rotterdam voor de

Kids Club

Kom aan boord en ontdek een wereld van creativiteit en spelplezier! Speciaal voor jullie openen we elke woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag* tijdens de schoolvakanties de Kids Club van 13:30 tot 16:30 uur. Onze enthousiaste shiphosts staan klaar om jullie te begeleiden en inspireren bij het maken van prachtige knutselwerkjes. Daarnaast hebben we een grote spellenkist vol met de leukste spelletjes om samen te spelen. Alle kinderen zijn van harte welkom aan boord van het ss Rotterdam tijdens de Kids Club. Met kleurrijk papier, stickers, glitters en nog veel meer is er volop knutselmateriaal beschikbaar. Bereid je voor op een middag vol plezier en avontuur!

Terwijl de kinderen zich vermaken onder de begeleiding van onze shiphosts, kunnen ouders op hun eigen tempo het schip verkennen. Geniet van het adembenemende uitzicht op Rotterdam vanuit het Lido Grill restaurant terwijl je geniet van een heerlijke lunch en/of drankje. Breng een bezoek aan de Captains Lounge of ontspan met een goed glas wijn in onze Ocean Wine Bar. Wil je meer te weten komen over het schip? Maak dan bijvoorbeeld de Stoom & Chroom tour, waarbij je alles ontdekt over de indrukwekkende geschiedenis van het ss Rotterdam, dat meer dan zestig jaar lang de wereldzeeën bevoer. Laat je betoveren door de pracht en historie van dit bijzondere schip.

Geen inschrijving vereist en de Kids Club is gratis. We kijken ernaar uit om jou en jouw familie binnenkort aan boord te verwelkomen voor een middag vol plezier en avontuur.

*1 mei 2024, 3 mei 2024 en 4 mei 2024