Finally! Let’s have a drink!

Lido Terras

Finally! Let's have a drink!

Lido Terras

Sinds 28 april is ons prachtige Lido Terras weer geopend; het grootste en mooiste terras van Rotterdam. Niet alleen hotelgasten, maar ook gasten die niet in het hotel verblijven, zijn weer welkom. Hier is het heerlijk toeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam.

Openingstijden

Het Lido Terras geopend! Het is niet mogelijk om vooraf een reservering te maken op het terras. Je bent van harte welkom op het terras. De reservering maken we bij aankomst en gaat op basis van beschikbaarheid en een gezondheidscheck.

Openingstijden

Maandag tot en met zondag: 10:00 – 22:00 uur

Reserveren

We reserveren voor je een tafel binnen in het Lido Grill Restaurant. Bij mooi weer en voldoende plaatsen, is het mogelijk om op ons Lido Terras plaats te nemen voor koffie, lunch, borrel of diner.

Klik hier om direct een reservering te maken!

Daarnaast kan de reservering ook bij aankomst gemaakt worden. Dit gaat op basis van beschikbaarheid en een gezondheidscheck.

Veelgestelde vragen

  • Is het terras alle dagen van de week geopend? Ja, tenzij het slecht weer is. 
  • Hoe weet ik of het terras wegens slecht weer gesloten is? Bij regen, windstoten en onweer is het terras gesloten. 
  • Is het terras overdekt? Op een gedeelte van het terras zijn grote parasols geplaatst. 
  • Kan ik bij kou of regen naar binnen? Helaas is het vanwege de maatregelen niet toegestaan om binnen plaats te nemen. 

Pierenbad

Vorig jaar zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot het gebruik van het pierenbad dus wij brengen dit graag nog even extra onder de aandacht. Met deze wijzigingen streven wij na dat zowel onze kleinste badgasten als onze terrasgasten en hotelgasten een positieve ervaring beleven bij een bezoek aan het Lido Terras.

Huisregels pierenbad

Sunny Side Terrace

Niet getreurd als het Lido Terras vol is, want maak naast ons bekende Lido Terras aan boord van het ss Rotterdam, sinds vrijdag 14 mei ook kennis met de verborgen parel van Rotterdam: Sunny Side Terrace. Op dit bijzondere plekje, op de kop van de Kaap, is het overdag genieten van de skyline van Rotterdam en zit je ’s avonds op de eerste rij voor een prachtige zonsondergang. En dat alles onder het genot  van een lekker hapje en drankje.

Meer informatie

Terrasarrangement

Het terrasarrangement is te boeken vanaf €77,50,- per persoon per nacht. Dit mag je niet missen! Inclusief overnachting, ontbijt, tafel op het terras, borrelplank en drankjes! 

Boek hier het arrangement