Tasting new memories

Culinair genieten
in Restaurant Club Room

Een ware culinaire beleving

Welkom in Restaurant Club Room

Een avond uit in Restaurant Club Room aan boord van het ss Rotterdam. Restaurant Club Room is een ware prikkeling van alle zintuigen. Dompel je onder in deze ontspannen ambiance en geniet van onze verfijnde gerechten. Chef-kok Pascal Troost staat samen met zijn keukenbrigade en maître-sommelier Daniëlle van Antwerpen klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Restaurant_Club_Room_Gerecht15

Reserveer een tafel

Een avondje stijlvol genieten? Reserveer dan nu online voor een diner in Restaurant Club Room tot en met 8 personen. Voor groepen vanaf 9 personen verzoeken wij vriendelijk om telefonisch contact op te nemen via 010 – 297 30 97.

Restaurant Club Room is de maanden januari 2020 en februari 2020 op maandag en dinsdag gesloten.

 

Reserveer direct

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag:
van 18:00 – 00:00 uur (keuken open tot 22:00 uur)

Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij een speciaal keuzemenu.

Restaurant Club Room is de maanden januari 2020 en februari 2020 op maandag en dinsdag gesloten.

Maak kennis met chef Pascal Troost

Chef Pascal over Restaurant Club Room:

Het ss Rotterdam heeft gevaren over de hele wereld, deze reis wil ik door middel van speelse smaakcombinaties in de gerechten nabootsen voor mijn gasten.

 

Ontdek hier de brigade

Leuk om te geven en om te krijgen!

Op zoek naar een cadeau voor je schoonouders, je zus of je partner? Restaurant Club Room heeft cadeaubonnen voor een culinaire avond uit met een 3- of 4-gangen verrassingsdiner voor 2 personen. De cadeaubonnen (3-gangen 2 p. € 90,- en 4-gangen 2 p. €105,-) zijn verkrijgbaar bij de receptie en in de Lynbaan Shop op het schip, feestelijk ingepakt met een heerlijke verrassing, dus ook nog leuk om te geven!

Restaurant_Club_Room_Gerecht21 Arrangementen

Arrangementen

Wil je culinair verrast worden? Reserveer dan één van de restaurantarrangementen die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Bekijk snel de verschillende arrangementen en zoek er één die bij jouw wens past!

Kunst

Kunst

Vergeet tijdens het diner niet de bijzondere wandtapijten van Gisèle van Waterschoot te bewonderen, met daarop verhalen uit de Griekse mythologie. Ook het schoorsteenstuk van kunstenaar Herbert Semey laat een bijzonder tafereel zien van de 7 Dienaressen van de Zotheid.

Restaurant_Club_Room_Gerecht23 Historie

Historie

Oorspronkelijk was Restaurant Club Room bedoeld als rookkamer voor passagiers uit de toeristenklasse. De grote haard met kunstvuur zorgde voor een huiselijke sfeer tijdens de acht dagen durende overtocht. In de jaren ’80 werd de zaal omgebouwd tot casino, compleet met roulettetafels en speelautomaten.

Tasting new memories

Bekijk Restaurant Club Room