Tasting new memories

Laat je verrassen
in De Club Room

Vers en verrassend

Welkom bij de Club Room

De Club Room is heropend! Nog steeds op dezelfde plek op ons prachtige schip, maar toch in een nieuw jasje. De Club Room is een ware prikkeling van alle zintuigen. Onze Chef-kok Tony Strijk bereidt samen met zijn team een menu die jullie zal verrassen dankzij de unieke smaaksensaties. Met veelal seizoensgebonden en producten van Nederlandse bodem is de Club Room vers en verrassend, even eigentijds als speciaal.

 

Interieur Club Room

Reserveer een tafel

Dineren in de Club Room? Reserveren kan online voor gezelschappen tot en met 8 personen via de groene knop rechtsonder op deze pagina. Voor groepen vanaf 9 personen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen via 010 – 297 30 97.

Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Om jouw plekje aan tafel te reserveren, vragen wij een aanbetaling van slechts €10,- per persoon. Dit bedrag wordt na afloop van het diner verrekend met de totale rekening. Voor hotelgasten met een Club Room arrangement is dit niet nodig

Openingstijden

Wij verwelkomen jullie graag op

Woensdag t/m zaterdag:
van 18:00 – 22:00 uur

 

Ocean Wine Bar

Een aperitiefje of nog even na borrelen? Dat kan in de Ocean Wine Bar! In de Ocean Wine Bar herleven de tijden van de cruises en serveren we heerlijke wijnen speciaal geselecteerd door onze sommelier. De Ocean Wine Bar is een bar in de vorm van een golf en het plafond is bedekt met reusachtige visschubben. En ja, ook de drie stekelige garnalen van de kunstenaar Aart van den IJssel hangen er nog.

Lees meer
Muurtapijt Club Room

Kunst

Vergeet tijdens het diner niet de bijzondere wandtapijten van Gisèle van Waterschoot te bewonderen, met daarop verhalen uit de Griekse mythologie. Ook het schoorsteenstuk van kunstenaar Herbert Semey laat een bijzonder tafereel zien van de 7 Dienaressen van de Zotheid.

Restaurant_Club_Room_Gerecht23

Historie

Oorspronkelijk was De Club Room bedoeld als rookkamer voor passagiers uit de toeristenklasse. De grote haard met kunstvuur zorgde voor een huiselijke sfeer tijdens de acht dagen durende overtocht. In de jaren ’80 werd de zaal omgebouwd tot casino, compleet met roulettetafels en speelautomaten.

Tasting new memories

Bekijk De Club Room