Tasting new memories

Culinair genieten
in de Club Room

Dineren in jaren 50-stijl

Welkom in de Club Room

Een avond uit in de culinaire huiskamer van het ss Rotterdam. De Club Room is een ware prikkeling van alle zintuigen. Dompel je onder in deze ontspannen ambiance en geniet van onze verfijnde gerechten. Chef-kok Pascal Troost staat samen met zijn keukenbrigade en maître-sommelier Alfred van der Toolen klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Leuk om te geven en om te krijgen!

Op zoek naar een cadeau voor je schoonouders, je zus of je partner? De Club Room heeft cadeaubonnen voor een volledige avond uit met een 3- of 4-gangen verrassingsdiner voor 2 personen, inclusief een zorgvuldig uitgezocht wijnarrangement, een feestelijk huisaperitief, tafelwater en heerlijke koffie of thee toe. De cadeaubonnen (3-gangen 2 p. € 150,- en 4-gangen 2 p. €180,-) zijn verkrijgbaar bij de receptie en in de Lynbaan Shop op het schip, feestelijk ingepakt met een heerlijke verrassing, dus ook nog leuk om te geven!

Live muziek

Live muziek

Als je denkt aan een cruiseschip dan denk je uiteraard aan live muziek. Elke vrijdag- en zaterdagavond omlijst een pianist het diner met live achtergrondmuziek en kun je genieten van de sfeervolle klanken uit de jaren 50.

Kunst

Kunst

Vergeet tijdens het diner niet de bijzondere wandtapijten van Gisèle van Waterschoot te bewonderen, met daarop verhalen uit de Griekse mythologie. Ook het schoorsteenstuk van kunstenaar Herbert Semey laat een bijzonder tafereel zien van de 7 Dienaressen van de Zotheid.

Historie

Historie

Oorspronkelijk was deze ‘huiskamer’ bedoeld als rookkamer voor passagiers uit de toeristenklasse. De grote haard met kunstvuur zorgde voor een huiselijke sfeer tijdens de acht dagen durende overtocht. In de jaren ’80 werd de zaal omgebouwd tot casino, compleet met roulettetafels en speelautomaten.

Maak kennis met chef Pascal Troost

In 2012 is Pascal aan boord gekomen om zijn opleiding tot gespecialiseerd kok af te ronden in de Club Room. Hierna is hij in snel tempo doorgegroeid tot Sous Chef en uiteindelijk nam hij in 2017 de stap tot Chef Kok van de Club Room. Pascal’s gerechten zijn modern met een knipoog naar de vele smaken die de verschillende continenten rijk zijn. Samen met zijn brigade laat hij zijn creativiteit de vrije loop in een wisselend maandelijks menu.

Chef Pascal over de Club Room:
“Het ss Rotterdam heeft gevaren over de hele wereld, deze reis wil ik door middel van speelse smaakcombinaties in de gerechten nabootsen voor mijn gasten.”

Openingstijden & reserveren

Wij heten je van harte welkom in de Club Room!

Dinsdag t/m zondag:
van 18:00 – 00:00 uur (keuken open tot 22:00 uur)

Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij een speciaal keuzemenu.

Reserveren

Tasting new memories

Bekijk de Club Room

3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam