Tasting new memories

Dineren in jaren 50-stijl

Welkom in de Club Room

Een avond uit in de culinaire huiskamer van het ss Rotterdam. De Club Room is een ware prikkeling van alle zintuigen. Dompel je onder in deze ontspannen ambiance en geniet van onze verfijnde gerechten. Chef-kok Pascal Troost staat samen met zijn keukenbrigade en maître-sommelier Alfred van der Toolen klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

Zomeractie: Ontdeck de Club Room

Gefeliciteerd, je bent een kenner! Tafel in stijl en laat je meevoeren door de grandeur. Geniet van de kunstwerken aan de wand en van de traktaties uit de open keuken. De Club Room is een ware culinaire hotspot in Rotterdam. Ontdeck culinair ss Rotterdam met onze speciale zomer-winactie. Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de actie!

Ga naar Facebook

Leuk om te geven en om te krijgen!

Op zoek naar een cadeau voor je schoonouders, je zus of je partner? De Club Room heeft cadeaubonnen voor een volledige avond uit met een 3- of 4-gangen verrassingsdiner voor 2 personen, inclusief een zorgvuldig uitgezocht wijnarrangement, een feestelijk huisaperitief, tafelwater en heerlijke koffie of thee toe. De cadeaubonnen (3-gangen 2 p. € 150,- en 4-gangen 2 p. €180,-) zijn verkrijgbaar bij de receptie en in de Lynbaan Shop op het schip, feestelijk ingepakt met een heerlijke verrassing, dus ook nog leuk om te geven!

Menukaart

In de Club Room benaderen ze het vak op een ambachtelijke wijze. Van seizoensgerechten tot onze ongeëvenaarde klassiekers. De ingrediënten zijn (dag)vers en duurzaam, onze keuken: internationaal. Op een avond nemen wij je mee over de hele wereld door gerechten en smaken te combineren vanuit verschillende continenten. Neem een kijkje in onze menukaart. Kan je niet kiezen? Laat je dan verrassen door onze chef.

 

Bekijk het menu
Live muziek

Live muziek

Als je denkt aan een cruiseschip dan denk je uiteraard aan live muziek. Elke vrijdag- en zaterdagavond omlijst een pianist het diner met live achtergrondmuziek en kun je genieten van de sfeervolle klanken uit de jaren 50.

Kunst

Kunst

Vergeet tijdens het diner niet de bijzondere wandtapijten van Gisèle van Waterschoot te bewonderen, met daarop verhalen uit de Griekse mythologie. Ook het schoorsteenstuk van kunstenaar Herbert Semey laat een bijzonder tafereel zien van de 7 Dienaressen van de Zotheid.

Historie

Historie

Oorspronkelijk was deze ‘huiskamer’ bedoeld als rookkamer voor passagiers uit de toeristenklasse. De grote haard met kunstvuur zorgde voor een huiselijke sfeer tijdens de acht dagen durende overtocht. In de jaren ’80 werd de zaal omgebouwd tot casino, compleet met roulettetafels en speelautomaten.

Maak kennis met chef Pascal Troost

In 2012 is Pascal Troost aan boord gekomen op het ss Rotterdam om zijn opleiding tot gespecialiseerd kok af te ronden in de Club Room. Na zijn functie Chef d’ Partie heeft hij met het vertrek van zijn toenmalige chef en souschef de dagelijkse leiding op zich genomen. Wanneer bleek dat in 2017 de toenmalige chef een andere uitdaging zocht, zag het ss Rotterdam in dat Pascal het in zich had om de chef-kok van de Club Room te worden.

Openingstijden & reserveren

Wij heten je van harte welkom in de Club Room!

Dinsdag t/m zondag:
van 18:00 – 00:00 uur (keuken open tot 22:00 uur)

Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij een speciaal keuzemenu.

Reserveren

Tasting new memories

Bekijk de Club Room

3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam