Creating new memories

Een mooie herinnering
voor jezelf of als cadeau

UPDATE: 14 OKTOBER 2020

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds woensdag 14 oktober om 22:00 uur onze horecagelegenheden aan boord zullen moeten sluiten tot nader bericht. Wij blijven echter wel graag gasten verwelkomen in ons hotel aan boord. Deze hotelgasten kunnen wij uiteraard ook blijven voorzien van ontbijt, lunch en diner. Naast deze ingrijpende maatregel, zijn er natuurlijk nog meer maatregelen getroffen waar wij gasten graag over op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen en wat wij doen voor de veiligheid aan boord op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie

Lynbaan Shop

Een mooie herinnering aan je verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor je geliefde? Loop dan even binnen bij de Lynbaan Shop op het Promenade Deck. Hier vind je leuk speelgoed, originele cadeaus, sjaals, kleding, tassen en meer.

Voor ieder wat wils

De Lynbaan Shop heeft voor ieder wat wils! Het assortiment bestaat onder andere uit: snoep, magneten, baby- en kinderkleding, badlakens, kalenders, schrijfgerei, sleutelhangers en nog veel meer leuks. De Lynbaan Shop verkoopt ook verschillende boeken over het schip. Bijvoorbeeld over de bouw van het schip, het personeel van toentertijd aan boord en mooie fotoboeken.

Ook voor de kids

Jaarlijks komen er vele kinderen aan boord van het schip. Van puzzels tot aan miniatuurschepen, er is keuze genoeg! In 2017 is de film “K3 Love Cruise” opgenomen bij ons aan boord. We zijn hier natuurlijk erg trots op! Hierom verkoopt de Lynbaan Shop ook allerlei items over de film, zoals de dvd.

Over de Lynbaan Shop

Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd het ss Rotterdam gebouwd in Rotterdam. Na drie jaar was de bouw van het schip eindelijk voltooid. Voor deze gelegenheid kwam er een maquette van het ss Rotterdam op de Lijnbaan in Rotterdam. De Lijnbaan fungeerde als een bekende en belangrijke straat voor de Rotterdammers. Op deze manier wist men over de komst van het grootst gebouwde schip ooit in Nederland. Op 3 september 1959 begon het ss Rotterdam aan haar eerste vaart naar New York. Aan boord werd de ‘Lynbaan Shop’ geopend ter herinnering aan de periode van de bouw van het schip.

Openingstijden

Vanwege het heersende COVID-19 virus heeft de Lynbaan Shop aangepaste openingstijden.

Maandag t/m donderdag: 08:30 – 17:00 uur

Vrijdag t/m zondag: 09:30 – 17:30 uur