Creating new memories

Een mooie herinnering
voor jezelf of als cadeau

UPDATE: 13 april 2021

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds dinsdag 15 december o.a. onze horecagelegenheden aan boord hebben moeten sluiten in ieder geval tot nader bericht. Echter blijven wij wel graag hotelgasten verwelkomen aan boord. Onze hotelgasten kunnen wij de mogelijkheid bieden om ontbijt, lunch en diner af te laten halen bij ons restaurant Lido Grill.

Naast deze ingrijpende maatregel, zijn er natuurlijk nog meer maatregelen getroffen waar wij gasten graag over op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen en wat wij doen voor de veiligheid aan boord op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie

Lynbaan Shop

Een mooie herinnering aan je verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor je geliefde? Loop dan even binnen bij de Lynbaan Shop op het Promenade Deck. Hier vind je leuk speelgoed, originele cadeaus, sjaals, kleding, tassen en meer.

Webshop

Bekijk het online assortiment in onze webshop. De bestelling wordt thuis bezorgd waardoor je niet meer zelf de winkelstraat in hoeft maar wel kunt genieten van alle mooie souvenirs uit de webshop. Onderstaande link verwijst je door naar de webshop op de website van Hotel New York. Op deze pagina zijn ook de artikelen van het ss Rotterdam te vinden.

Bezoek de webshop

Voor ieder wat wils

De Lynbaan Shop heeft voor ieder wat wils! Het assortiment bestaat onder andere uit: snoep, magneten, baby- en kinderkleding, badlakens, kalenders, schrijfgerei, sleutelhangers en nog veel meer leuks. De Lynbaan Shop verkoopt ook verschillende boeken over het schip. Bijvoorbeeld over de bouw van het schip, het personeel van toentertijd aan boord en mooie fotoboeken.

Ook voor de kids

Jaarlijks komen er vele kinderen aan boord van het schip. Van puzzels tot aan miniatuurschepen, er is keuze genoeg! In 2017 is de film “K3 Love Cruise” opgenomen bij ons aan boord. We zijn hier natuurlijk erg trots op! Hierom verkoopt de Lynbaan Shop ook allerlei items over de film, zoals de dvd.

Over de Lynbaan Shop

Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd het ss Rotterdam gebouwd in Rotterdam. Na drie jaar was de bouw van het schip eindelijk voltooid. Voor deze gelegenheid kwam er een maquette van het ss Rotterdam op de Lijnbaan in Rotterdam. De Lijnbaan fungeerde als een bekende en belangrijke straat voor de Rotterdammers. Op deze manier wist men over de komst van het grootst gebouwde schip ooit in Nederland. Op 3 september 1959 begon het ss Rotterdam aan haar eerste vaart naar New York. Aan boord werd de ‘Lynbaan Shop’ geopend ter herinnering aan de periode van de bouw van het schip.

Openingstijden

Vanwege het heersende COVID-19 virus is de Lynbaan Shop sinds 15 december gesloten tot nader bericht.

Niet getreurd! Het is mogelijk om de leukste souvenirs en merchandise thuis te bestellen via onze webshop.