Combine new memories

Ontdek het schip
én de rest van Rotterdam

Maak er een gezellig dagje Rotterdam van!

Combinatietickets

Koop in combinatie met de Uitwaaien & Zwaaien rondleiding aan boord van het ss Rotterdam voordelig een ticket voor één van de vele andere attracties in Rotterdam. Ontdek niet alleen hoe het cruiseleven er vroeger aan boord uitzag, maar ontdek ook de Euromast, Spido, Splashtours en Remastered. Vind hieronder alle attracties!

Tickets zijn verkrijgbaar op locatie bij ss Rotterdam en de Euromast

Euromast | combinatieticket €27,00 volw. / €19,00 kids

Op de Euromast heb je een perfect uitzicht over de stad Rotterdam. Het is dé locatie voor mensen die zich voor even de koning van de wereld willen voelen. De Euroscoop neemt je mee naar een hoogte van 185 meter. Hier kun je op mooie heldere dagen tot 30 kilometer ver kijken. Kortom, het is echt een hoogtepunt van je dag! Bij de Euromast en het ss Rotterdam hebben kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. De kinderprijs geldt voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.

 

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding op het ss Rotterdam en de Euromast is geldig t/m 31-12-2024. Tickets zijn verkrijgbaar op locatie bij ss Rotterdam en de Euromast.

Tickets zijn verkrijgbaar op locatie bij ss Rotterdam en Spido

Spido | combinatieticket €28,70 volw. / €17,25 kids

Bezoek voor of na de rondleiding een Rotterdamse havenrondvaart met de Spido. Beleef een 75 minuten durende vaartocht door de grootste haven van Europa en bekijk de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Bij de Spido en het ss Rotterdam hebben kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. De kinderprijs geldt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

 

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding op het ss Rotterdam en de Spido is geldig t/m 31-12-2024. Tickets zijn verkrijgbaar bij het ss Rotterdam en de Spido.

Tickets zijn verkrijgbaar op locatie bij ss Rotterdam, de Euromast en Spido

Euromast & Spido | combinatieticket €36,00 volw. / €22,10 kids

Beleef een 75 minuten durende vaartocht door de grootste haven van Europa en bekijk de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Ervaar daarna op de Euromast een perfect uitzicht over de stad Rotterdam. De Euroscoop neemt je mee naar een hoogte van 185 meter. Hier kun je op mooie heldere dagen tot 30 kilometer ver kijken. Kortom, het is echt een hoogtepunt van je dag! Bij de Spido, Euromast en het ss Rotterdam hebben kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. De kinderprijs geldt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

 

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding op het ss Rotterdam, de Euromast en de Spido is geldig t/m 31-12-2024. Tickets zijn verkrijgbaar op locatie bij ss Rotterdam, de Euromast en Spido.