Combine new memories

Ontdek het schip
én de rest van Rotterdam

Maak er een gezellig dagje Rotterdam van!

Combinatietickets

Koop in combinatie met de Uitwaaien & Zwaaien rondleiding aan boord van het ss Rotterdam voordelig een ticket voor één van de vele andere attracties in Rotterdam. Ontdek niet alleen hoe het cruiseleven er vroeger aan boord uitzag, maar ontdek ook de Euromast, Spido, Miniworld, Maritiem Museum, Splashtours, Sightseeing Rotterdam, Pannenkoekenboot, Rondje Rotterdam en Futureland. Vind hieronder alle attracties!

Euromast | combinatieticket €19,00 volw. / €12,00 kids

Op de Euromast heb je een perfect uitzicht over de stad Rotterdam. Het is dé locatie voor mensen die zich voor even de koning van de wereld willen voelen. De Euroscoop neemt je mee naar een hoogte van 185 meter. Hier kun je op mooie heldere dagen tot 30 kilometer ver kijken. Kortom, het is echt een hoogtepunt van je dag! Bij de Euromast en het ss Rotterdam hebben kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding op het ss Rotterdam en de Euromast is geldig t/m 31-12-2020. Tickets zijn verkrijgbaar bij het ss Rotterdam en de Euromast.

Vanwege het heersende COVID-19 virus is deze rondleiding tot nader bericht niet beschikbaar. 

 

Spido | combinatieticket €22,05 volw. / €12,10 kids

Bezoek voor of na de rondleiding een Rotterdamse havenrondvaart met de Spido. Beleef een 75 minuten durende vaartocht door de grootste haven van Europa en bekijk de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Bij de Spido en het ss Rotterdam hebben kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. De kinderprijs geldt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding op het ss Rotterdam en de Spido is geldig t/m 31-12-2020. Tickets zijn verkrijgbaar bij het ss Rotterdam en de Spido.

Vanwege het heersende COVID-19 virus is deze rondleiding tot nader bericht niet beschikbaar. 

 

Koop hier je ticket

Maritiem Museum | combinatieticket €22,50 volw. / €14,00 kids

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden eigentijdse tentoonstellingen voor grote en kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan één van de vele activiteiten. Bij het Maritiem Museum en het ss Rotterdam hebben kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding op het ss Rotterdam en Maritiem Museum is geldig t/m 31-12-2020. Tickets zijn verkrijgbaar bij het ss Rotterdam en het Maritiem Museum.

Coronamaatregelen:
Het Maritiem Museum gaat vanaf 1 juni weer open, maar wel met tijdssloten. Het is daarom op dit moment niet mogelijk om combinatietickets te reserveren.

Vanwege het heersende COVID-19 virus is deze rondleiding tot nader bericht niet beschikbaar. 

Nog meer van Rotterdam zien

Overige combinaties

Heb je nog geen combinatie kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Hieronder vind je nog een aantal leuke uitjes in en rondom Rotterdam.