Combine new memories

Ontdek het schip
én de rest van Rotterdam

Maak er een gezellig dagje Rotterdam van!

Combinatietickets

Koop in combinatie met de Uitwaaien & Zwaaien rondleiding voordelig een ticket voor een andere attractie in Rotterdam. De combinatietickets met Miniworld Rotterdam, de Spido en de Euromast zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie op het ss Rotterdam. De andere combinatietickets met de Splashtours, Segway en de Pannenkoekenboot zijn online verkrijgbaar en bij die betreffende attracties.

Vind hieronder alle attracties!

Euromast | combinatieticket €18,20

Op de Euromast heb je een perfect uitzicht over de stad Rotterdam. Het is dé locatie voor mensen die zich voor even de koning van de wereld willen voelen. De Euroscoop neemt je mee naar een hoogte van 185 meter. Hier kun je op mooie heldere dagen tot 30 kilometer ver kijken. Kortom, het is echt een hoogtepunt van je dag!

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding en de Euromast is geldig t/m 31-12-2017. Tickets zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie.

Spido | combinatieticket €20,60

Bezoek voor of na de rondleiding een Rotterdamse havenrondvaart met de Spido. Beleef een 75 minuten durende vaartocht door de grootste haven van Europa en bekijk de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Ondertussen wordt er een heldere uitleg gegeven over alle bijzonderheden die je ziet.

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding en de Spido is geldig t/m 31-12-2017. Tickets zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie.

Spido en Euromast | combinatieticket €28,75

Om Rotterdam optimaal te leren kennen, bekijk je de stad en de haven zowel vanaf het water als vanuit de lucht. Met dit combinatieticket maak je een havenrondvaart met de Spido, welke je langs werven en dokken voert en je de hypermoderne overslag van duizenden containers laat zien. Hetzelfde uitzicht, maar dan anders, bekijk je vanaf de Euromast op 185 meter hoogte. Ook de stad Rotterdam is goed te bekijken vanaf deze hoogte en op een heldere dag kijk je zelfs tot 30 kilometer ver!

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding, de Spido en de Euromast is geldig t/m 31-12-2017. Tickets zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie.

 

Miniworld Rotterdam | combinatieticket €19,20 volw. / €11,50 kids

Ontdek op bijzondere wijze wereldstad Rotterdam, de Rotterdamse haven en omliggende, typisch Nederlandse landschappen bij de overdekte miniatuurwereld van Miniworld Rotterdam. Laat je verrassen door deze grootse kleine wereld, vol verhalen en (grappige) details. Het ss Rotterdam is dichter bij Miniworld Rotterdam dan ooit!

Dit combinatietarief voor de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding en Miniworld Rotterdam is geldig t/m 31-12-2017. Tickets zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie.

Museumlunch

Ontdek maritiem Rotterdam en combineer je bezoek aan het schip met een lunch inclusief een drankje in Lido Grill aan boord met een bezoek aan het Maritiem Museum Rotterdam.

Het luncharrangement kost €18,50 per persoon en €15,50 per kind (4 t/m 11 jaar) en is zowel aan boord van het ss Rotterdam als bij het Maritiem Museum Rotterdam te koop.

Lunchen kan tot 16:00 uur en is uitsluitend geldig op de dag van aankoop t/m  31-12-2017. Reserveren? Bel naar het ss Rotterdam via +31 (0)10 297 30 97 . Vervoerstip tussen het Maritiem Museum en het ss Rotterdam: de Watertaxi (niet inbegrepen).

Nog meer van Rotterdam zien

Overige combinaties

Heb je nog geen combinatie kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Hieronder vind je nog een aantal leuke uitjes in en rond Rotterdam. De activiteiten hebben als start- en eindpunt het schip, dus erg goed te combineren met een rondleiding op het schip. Kijk hier voor meer info en het reserveren van een rondleiding bij deze activiteiten in en rond Rotterdam.

 

Haventijdreis naar FutureLand | €24,50

Iedere zondag wordt de Haventijdreis aangeboden, waarbij je Futureland bezoekt per luxe touringcar van Rotterdam naar de Maasvlakte. Beleef bijna 100 jaar havengeschiedenis en kijk naar de haven van de toekomst!

Deze reis start en eindigt bij het ss Rotterdam, dus ideaal om te combineren met een bezoek aan het schip. Een rondleiding op het schip is nog niet inbegrepen bij de prijs voor deze haventijdreis.

Tickets zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie. Reserveren is verplicht en kun je doen via 010 – 297 30 90 of door een e-mail te sturen naar reserveringen@ssrotterdam.nl.

Dagtocht Tweede Maasvlakte & FutureLand | €62,50

Ga de hele dag op stap met de dagtocht naar de Tweede Maasvlakte, waarbij je een stop maakt bij FutureLand, waar je op interactieve wijze kennis maakt met deze Maasvlakte. Op de terugweg worden er een aantal bekende plaatsen gepasseerd zoals Rozenburg en Pernis.

Deze reis start en eindigt bij het ss Rotterdam, dus ideaal om te combineren met een bezoek aan het schip. Een rondleiding op het schip is nog niet inbegrepen bij de prijs voor deze haventijdreis.

Tickets zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie. Reserveren is verplicht en kun je doen via 010 – 297 30 90 of door een e-mail te sturen naar reserveringen@ssrotterdam.nl.