Tasting new memories

Genieten in
het Lido

Met uitzicht op de kade en de Euromast

Lido

Het Lido, gesitueerd op het Promenade Deck, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat je krijgt wanneer je eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade verrassen je in het Lido graag tijdens het ontbijt, lunch en diner. Ook ben je van harte welkom voor een kopje koffie en lekker gebak.

Lido Ontbijt

Goedemorgen! Na een goede nachtrust ben je van harte welkom in het Lido voor een stevig en uitgebreid internationaal cruise ontbijt. Geniet van diverse soorten brood en broodjes, warme gerechten, vele soorten beleg, fruit, yoghurt, sapjes en koffie/thee. Doordeweeks ben je welkom van 06:30 uur tot 10:00 uur voor het ontbijt op basis van beschikbaarheid. In het weekend kun je als hotelgast exclusief ontbijten tussen 07:00 uur en 11:00 uur en is het niet mogelijk om te reserveren voor het ontbijt.

Lido Grill lunch & diner

Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten bereid in de speciale KOPA oven. Ruik je die vers gegrilde burger? Of begin je al te watertanden van de gegrilde zalmmoot? Onze KOPA houtskooloven – een combinatie van een grill en een oven – geeft vlees, vis en zelfs groenten een unieke grillsmaak, met behoud van de oorspronkelijke sappen en aroma’s. Geniet van heerlijke specials zoals Côte de boeuf, gegrilde burger van MRIJ rund of een American steak, een hele zeebaars uit de houtskooloven of een gegrilde zalmmoot? We schenken je graag een bijpassend speciaalbiertje.

 

 

Lido Terras

Het restaurant beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk vertoeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam terwijl je voeten bungelen in het koele water van het bewaard gebleven zwembad (40 cm) op dit buitendek.

Speciaalbieren

Maak je keuze compleet met een bijpassend speciaalbiertje. Het team van het Lido Grill geeft je graag advies over enkele verrassende smaakcombinaties.

Historie

De eerste jaren van de vaart heette het Lido Restaurant “Café de la Paix”, naar het gelijknamige Parijse café op de Place de l’Opéra. Dit was de ‘place to be’ voor de feestende gasten. Tijdens de verbouwing in 1968 verdween het Café en opende hier het Lido Restaurant, met uitloop naar het buitendek met buitenbad. Van het originele Lido Restaurant is niet veel behouden, dus hebben we met respect voor de geschiedenis een eigentijdse invulling aan deze fenomenale plek gegeven.

Openingstijden & Reserveren

Wij heten je van harte welkom in het Lido!

Maandag t/m vrijdag:
van 06:30 – 00:00 uur (keuken open tot 22:00 uur)
Zaterdag en zondag:
van 07:00 – 00:00 uur (keuken open tot 22:00 uur)

Voor groepen vanaf 13 personen serveren wij een speciaal keuzemenu.

Reserveren

Tasting new memories

Ontdek de sfeer