Tasting new memories

Genieten in
het Lido

Hét grillrestaurant van Rotterdam en omstreken

Lido Grill

Lido Grill, gesitueerd op het Promenade Deck, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat je krijgt wanneer je eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade verrassen je in Lido Grill graag tijdens het ontbijt, lunch en diner met heerlijke gerechten. Ook ben je van harte welkom voor een high tea!

Ontbijt

Goedemorgen! Na een goede nachtrust ben je van harte welkom in Lido Grill voor een uitgebreid internationaal cruise ontbijt. Geniet van diverse soorten brood en broodjes, warme gerechten, vele soorten beleg, fruit, yoghurt, sapjes en koffie/thee. Het ontbijt is doordeweeks te nuttigen tussen 07:00 uur en 10:00 uur en in het weekend van 07:00 uur tot 10:30 uur.

Let op: in de schoolvakanties is het ontbijt dagelijks van 07:00 uur tot 10:30 uur. 

 

Lunch & diner

Lido Grill, hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten bereid in de speciale KOPA houtskooloven. Ruik je die vers gegrilde burger al of begin je al te watertanden van de scampi’s? Onze KOPA houtskooloven – een combinatie van een grill en een oven – geeft vlees, vis en zelfs groenten een unieke grillsmaak, met behoud van de oorspronkelijke sappen en aroma’s. Geniet van heerlijke specials zoals Côte de boeuf, gegrilde burger van MRIJ rund of een American steak of een hele zeebaars uit de houtskooloven?

Openingstijden & Reserveren

Ontbijt doordeweeks: 07:00 – 10:00 uur
Ontbijt weekend: 07:00 – 10:30 uur
Lunch: 12:00 – 16:00 uur
Diner: 17:00 – 22:00 uur *
* Op vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend tot 23:00 uur (de keuken tot 22:00 uur)

Let op: in de schoolvakanties is het ontbijt dagelijks van 07:00 uur tot 10:30 uur. 

Reserveer online een tafel in restaurant Lido Grill via de gele knop rechtsonder op deze pagina. Voor reserveringen met een cadeaubon (zoals Surprise Factory, Belevenissen, etc.) dient telefonisch gereserveerd te worden.

Historie

De eerste jaren van de vaart heette Lido Restaurant “Café de la Paix”, naar het gelijknamige Parijse café op de Place de l’Opéra. Dit was ’the place to be’ voor de feestende gasten. Tijdens de verbouwing in 1968 verdween het café en opende hier het Lido Restaurant, met uitloop naar het buitendek met buitenbad. Van het originele Lido Restaurant is niet veel behouden, dus hebben we met respect voor de geschiedenis een eigentijdse invulling aan deze fenomenale plek gegeven.

Tasting new memories

Ontdek de sfeer