Tasting new memories

Genieten in
het Lido

Met uitzicht op de kade en de Euromast

Lido Grill

Lido Grill, gesitueerd op het Promenade Deck, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat je krijgt wanneer je eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade verrassen je in Lido Grill graag tijdens het ontbijt, lunch en diner. Ook ben je van harte welkom voor een kopje koffie en lekker gebak.

Ontbijt

Goedemorgen! Na een goede nachtrust ben je van harte welkom in Lido Grill voor een uitgebreid internationaal cruise ontbijt. Geniet van diverse soorten brood en broodjes, warme gerechten, vele soorten beleg, fruit, yoghurt, sapjes en koffie/thee. Het ontbijt is doordeweeks te nuttigen tussen 07:00 uur en 10:00 uur en in het weekend van 07:00 uur tot 11:00 uur.

Let op: in de schoolvakanties is het ontbijt dagelijks van 07:00 uur tot 11:00 uur. 

 

Lunch & diner

Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten bereid in de speciale KOPA oven. Ruik je die vers gegrilde burger? Of begin je al te watertanden van de gegrilde zalmmoot? Onze KOPA houtskooloven – een combinatie van een grill en een oven – geeft vlees, vis en zelfs groenten een unieke grillsmaak, met behoud van de oorspronkelijke sappen en aroma’s. Geniet van heerlijke specials zoals Côte de boeuf, gegrilde burger van MRIJ rund of een American steak, een hele zeebaars uit de houtskooloven of een gegrilde zalmmoot?

Lido Terras

Het ss Rotterdam beschikt ook over een eigen terras op het Promenade Deck. Op het Lido Terras (vroeger Verandah) is het zomers heerlijk toeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam. Zonnebril op, pootje baden in het zwembad (40 cm diep) en genieten maar! Lunch, diner of een lekkere snack. Een gin-tonic, cocktail of biertje… Alles smaakt beter op het mooiste terras van Rotterdam met dat onbetaalbare uitzicht!

De beschikbaarheid is op basis van inloop. Er kan geen tafel op het terras gereserveerd worden.

Historie

De eerste jaren van de vaart heette het Lido Restaurant “Café de la Paix”, naar het gelijknamige Parijse café op de Place de l’Opéra. Dit was de ‘place to be’ voor de feestende gasten. Tijdens de verbouwing in 1968 verdween het Café en opende hier het Lido Restaurant, met uitloop naar het buitendek met buitenbad. Van het originele Lido Restaurant is niet veel behouden, dus hebben we met respect voor de geschiedenis een eigentijdse invulling aan deze fenomenale plek gegeven.

Openingstijden & Reserveren

Lido Grill is weer geopend met de volgende openingstijden:

Ontbijt doordeweeks: 07:00 – 10:00 uur
Ontbijt weekend: 07:00 – 11:00 uur
Lunch: 12:00 – 16:00 uur
Diner: 17:00 – 22:00 uur*
*Op vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend tot 23:00 uur (de keuken tot 22:00 uur)

Let op: in de schoolvakanties is het ontbijt dagelijks van 07:00 uur tot 11:00 uur. 

Reserveer nu alvast een tafel in restaurant Lido Grill online via de gele knop rechts onderin op deze pagina.

Tasting new memories

Ontdek de sfeer