Tasting new memories

Genieten in
het Lido

UPDATE: 14 OKTOBER 2020

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds woensdag 14 oktober om 22:00 uur onze horecagelegenheden aan boord zullen moeten sluiten tot nader bericht. Wij blijven echter wel graag gasten verwelkomen in ons hotel aan boord. Deze hotelgasten kunnen wij uiteraard ook blijven voorzien van ontbijt, lunch en diner. Naast deze ingrijpende maatregel, zijn er natuurlijk nog meer maatregelen getroffen waar wij gasten graag over op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen en wat wij doen voor de veiligheid aan boord op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie

Met uitzicht op de kade en de Euromast

Lido Grill

Het Lido, gesitueerd op het Promenade Deck, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat je krijgt wanneer je eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade verrassen je in het Lido graag tijdens het ontbijt, lunch en diner. Ook ben je van harte welkom voor een kopje koffie en lekker gebak.

Reserveer een tafel

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds woensdag 14 oktober om 22:00 uur onze horecagelegenheden aan boord hebben moeten sluiten tot nader bericht.

Heb je vragen over jouw reservering of wil je voor meer personen reserveren? Dan verzoeken wij vriendelijk om telefonisch contact op te nemen via 010 – 297 30 97 of te mailen naar reserveringen@ssrotterdam.nl.

Lido Ontbijt

Goedemorgen! Na een goede nachtrust ben je van harte welkom in het Lido voor een stevig en uitgebreid internationaal cruise ontbijt. Geniet van diverse soorten brood en broodjes, warme gerechten, vele soorten beleg, fruit, yoghurt, sapjes en koffie/thee. Doordeweeks ben je welkom van 06:30 uur tot 11:00 uur voor het ontbijt op basis van beschikbaarheid. In het weekend kun je als hotelgast exclusief ontbijten tussen 07:00 uur en 11:00 uur en is het niet mogelijk om te reserveren voor het ontbijt.

Lido Grill Lunch & diner

Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten bereid in de speciale KOPA oven. Ruik je die vers gegrilde burger? Of begin je al te watertanden van de gegrilde zalmmoot? Onze KOPA houtskooloven – een combinatie van een grill en een oven – geeft vlees, vis en zelfs groenten een unieke grillsmaak, met behoud van de oorspronkelijke sappen en aroma’s. Geniet van heerlijke specials zoals Côte de boeuf, gegrilde burger van MRIJ rund of een American steak, een hele zeebaars uit de houtskooloven of een gegrilde zalmmoot? We schenken je graag een bijpassend speciaalbiertje.

Lido Terras

Het restaurant beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk toeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam terwijl je voeten bungelen in het koele water van het bewaard gebleven pierenbad (40 cm) op dit buitendek. Het Lido Terras is geopend zolang het Nederlandse weer het toelaat. Een bezoek aan het Lido Terras is mogelijk op inloop. Er kunnen helaas geen tafels gereserveerd worden op het terras.

* Let op: honden/huisdieren zijn niet toegestaan op het terras

Huisregels pierenbad

Speciaalbieren

Maak je keuze compleet met een bijpassend speciaalbiertje. Het team van het Lido Grill geeft je graag advies over enkele verrassende smaakcombinaties.

Historie

De eerste jaren van de vaart heette het Lido Restaurant “Café de la Paix”, naar het gelijknamige Parijse café op de Place de l’Opéra. Dit was de ‘place to be’ voor de feestende gasten. Tijdens de verbouwing in 1968 verdween het Café en opende hier het Lido Restaurant, met uitloop naar het buitendek met buitenbad. Van het originele Lido Restaurant is niet veel behouden, dus hebben we met respect voor de geschiedenis een eigentijdse invulling aan deze fenomenale plek gegeven.

Openingstijden

Vanwege het heersende COVID-19 virus is ons restaurant Lido Grill alleen geopend voor hotelgasten.
Dagelijks kunnen onze hotelgasten genieten van een à la carte ontbijt, lunch of diner.

À la carte ontbijt
06:30 – 11:00 uur

Lunch
Shift 1: 12:00 – 13:15 uur
Shift 2: 13:30 – 14:45 uur

Diner
Shift 1: 17:30 – 19:30 uur
Shift 2: 20:00 – 22:00 uur

Tasting new memories

Ontdek de sfeer