Tasting new memories

Genieten in
het Lido

Met uitzicht op de kade en de Euromast

Lido

Vanwege het heersende covid-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit betekent dat wij sinds 1 juni 2020 onze horecagelegenheden, aan de hand van de richtlijnen weer hebben geopend. Natuurlijk zijn hiervoor wel verschillende maatregelen getroffen. Klik hieronder voor meer informatie over welke horecagelegenheden er geopend zijn, wat wij doen voor de veiligheid aan boord en maak direct een reservering.

Meer informatie

Het Lido, gesitueerd op het Promenade Deck, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat je krijgt wanneer je eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade verrassen je in het Lido graag tijdens het ontbijt, lunch en diner. Ook ben je van harte welkom voor een kopje koffie en lekker gebak.

Reserveer een tafel

Door de genomen maatregelen is er een beperkte beschikbaarheid. Reserveer online een tafel voor een lunch of diner in Lido Grill tot en met 4 personen. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om online te reserveren voor groepen of meer dan 4 personen. Indien u met meer dan 4 personen bent en uw gezelschap niet uit 1 huishouden bestaat, dan wordt u aan verschillende tafels geplaatst.

Wil je voor meer personen reserveren of heb je andere vragen? Dan verzoeken wij vriendelijk om telefonisch contact op te nemen via 010 – 297 30 97 of te mailen naar reserveringen@ssrotterdam.nl. Het reserveren van een tafel op het terras is helaas niet mogelijk.

Lido Ontbijt

Goedemorgen! Na een goede nachtrust ben je van harte welkom in het Lido voor een stevig en uitgebreid internationaal cruise ontbijt. Geniet van diverse soorten brood en broodjes, warme gerechten, vele soorten beleg, fruit, yoghurt, sapjes en koffie/thee. Doordeweeks ben je welkom van 06:30 uur tot 10:00 uur voor het ontbijt op basis van beschikbaarheid. In het weekend kun je als hotelgast exclusief ontbijten tussen 07:00 uur en 11:00 uur en is het niet mogelijk om te reserveren voor het ontbijt.

Lido Grill Lunch & diner

Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten bereid in de speciale KOPA oven. Ruik je die vers gegrilde burger? Of begin je al te watertanden van de gegrilde zalmmoot? Onze KOPA houtskooloven – een combinatie van een grill en een oven – geeft vlees, vis en zelfs groenten een unieke grillsmaak, met behoud van de oorspronkelijke sappen en aroma’s. Geniet van heerlijke specials zoals Côte de boeuf, gegrilde burger van MRIJ rund of een American steak, een hele zeebaars uit de houtskooloven of een gegrilde zalmmoot? We schenken je graag een bijpassend speciaalbiertje.

Lido Terras

Het restaurant beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk toeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam terwijl je voeten bungelen in het koele water van het bewaard gebleven pierenbad (40 cm) op dit buitendek. Bij mooi weer is het terras geopend van 11.00 tot 22.00 uur voor een drankje en een hapje. Een bezoek aan het Lido Terras is mogelijk op inloop. Er kunnen helaas geen tafels gereserveerd worden op het terras.

Openingstijden pierenbad

Dagelijks: 10:00 – 18:00 uur

* Let op: honden/huisdieren zijn niet toegestaan op het terras

Huisregels pierenbad

Speciaalbieren

Maak je keuze compleet met een bijpassend speciaalbiertje. Het team van het Lido Grill geeft je graag advies over enkele verrassende smaakcombinaties.

Historie

De eerste jaren van de vaart heette het Lido Restaurant “Café de la Paix”, naar het gelijknamige Parijse café op de Place de l’Opéra. Dit was de ‘place to be’ voor de feestende gasten. Tijdens de verbouwing in 1968 verdween het Café en opende hier het Lido Restaurant, met uitloop naar het buitendek met buitenbad. Van het originele Lido Restaurant is niet veel behouden, dus hebben we met respect voor de geschiedenis een eigentijdse invulling aan deze fenomenale plek gegeven.

Openingstijden

Wij heten je van harte welkom in het Lido!

Maandag t/m vrijdag:
06:30 – 10:00 uur | 12:00 – 16:00 uur | 17:00 – 00:00 uur (keuken open tot 22:00 uur)
Zaterdag en zondag:
07:00 – 11:00 uur | 12:00 – 16:00 uur | 17:00 – 00:00 uur (keuken open tot 22:00 uur)

Voor groepen vanaf 13 personen serveren wij een speciaal keuzemenu.

Tasting new memories

Ontdek de sfeer