Tasting new memories

Genieten in
het Lido

Met uitzicht op de kade en de Euromast

Lido Grill

Het Lido, gesitueerd op het Promenade Deck, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat je krijgt wanneer je eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Chef-kok Raymon Rademaker en zijn keukenbrigade verrassen je in het Lido graag tijdens het ontbijt, lunch en diner. Ook ben je van harte welkom voor een kopje koffie en lekker gebak.

Reserveer een tafel

Reserveer je tafel in ons restaurant Lido Grill. Dagelijks is er de mogelijkheid om te lunchen tussen 12:00 uur en 16:00 uur. Het diner is mogelijk vanaf 17:30 uur tot 22:00 uur.

Het is niet mogelijk om te reserveren op het terras. Je kunt gewoon langslopen op basis van beschikbaarheid.

Lido Ontbijt

Goedemorgen! Na een goede nachtrust ben je van harte welkom in het Lido voor een stevig en uitgebreid internationaal cruise ontbijt. Geniet van diverse soorten brood en broodjes, warme gerechten, vele soorten beleg, fruit, yoghurt, sapjes en koffie/thee. Op doordeweekse dagen is het ontbijt te nuttigen tussen 07:00 uur en 10:00 uur en in het weekend tussen 07:00 uur en 11:00 uur. Bij het inchecken wordt je in een tijdvak ingedeeld om het aantal gasten te reguleren.

Lido Grill Lunch & diner

Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten bereid in de speciale KOPA oven. Ruik je die vers gegrilde burger? Of begin je al te watertanden van de gegrilde zalmmoot? Onze KOPA houtskooloven – een combinatie van een grill en een oven – geeft vlees, vis en zelfs groenten een unieke grillsmaak, met behoud van de oorspronkelijke sappen en aroma’s. Geniet van heerlijke specials zoals Côte de boeuf, gegrilde burger van MRIJ rund of een American steak, een hele zeebaars uit de houtskooloven of een gegrilde zalmmoot? We schenken je graag een bijpassend speciaalbiertje.

Lido Terras

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk toeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam. We mogen jullie weer ontvangen op ons Lido Terras. Het is niet mogelijk om een tafel op het terras te reserveren. De reservering dient voor het restaurant gemaakt te worden via de boekingstool op deze pagina. Bij mooi weer worden de reserveringen op het terras geplaatst.

Meer informatie

Speciaalbieren

Maak je keuze compleet met een bijpassend speciaalbiertje. Het team van het Lido Grill geeft je graag advies over enkele verrassende smaakcombinaties.

Historie

De eerste jaren van de vaart heette het Lido Restaurant “Café de la Paix”, naar het gelijknamige Parijse café op de Place de l’Opéra. Dit was de ‘place to be’ voor de feestende gasten. Tijdens de verbouwing in 1968 verdween het Café en opende hier het Lido Restaurant, met uitloop naar het buitendek met buitenbad. Van het originele Lido Restaurant is niet veel behouden, dus hebben we met respect voor de geschiedenis een eigentijdse invulling aan deze fenomenale plek gegeven.

Openingstijden

Vanaf zaterdag 5 juni is het Restaurant Lido Grill weer geopend! Hieronder de openingstijden:

Het ontbijt tussen 07:00 en 11:00 uur
De lunch tussen 12:00 en 16:00 uur
Het diner tussen 17:30 en 22:00 uur

Tasting new memories

Ontdek de sfeer