Tasting new memories

Eten op het ss Rotterdam

Een culinaire beleving

Genieten in Lido Grill

Voor fijnproevers en culinaire kenners, voor liefhebbers van grillgerechten en gezellige eters of voor een kleine hap op het terras. Kom genieten in onze restaurants.

Lido Grill

Van een uitgebreid ontbijtbuffet tot de smakelijkste gerechten uit onze KOPA houtskooloven. Wat vroeger Café de la Paix was, is nu het altijd bruisende Lido grillrestaurant op het Promenade Deck. Geniet in een ongedwongen sfeer van je ontbijt, lunch of diner en natuurlijk van die fantastische skyline!

Ontdek Lido Grill

Club Room

De Club Room heeft haar deuren weer geopend aan boord van het ss Rotterdam. Geniet van woensdag tot en met zaterdag van een heerlijke avond uit tijdens een uitgebreid diner met daarbij keuze uit vier of vijf gangen van de chef. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden ingrediënten en producten van Nederlandse bodem.

 

Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

 

Ontdek Club Room

Hartige trek of zin in zoet?

Kom genieten van een high tea op het ss Rotterdam. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, verschillende smaken thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

Reserveren

Restaurantarrangementen

Arrangementen

Wil je culinair verrast worden? Reserveer dan één van de restaurantarrangementen die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Bekijk snel de verschillende arrangementen en zoek er één die bij jouw wens past!

Bekijk alle restaurantarrangementen

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je andere mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact op via: +31(0)10 – 297 30 90 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Tasting new memories

Ontdek de sfeer