Tasting new memories

Genieten in Lido Grill

Genieten van een culinaire beleving

Eten op het ss Rotterdam

Voor fijnproevers en culinaire kenners, voor liefhebbers van grillgerechten en gezellige eters of voor een kleine hap op het terras. Kom genieten in onze restaurants.

Lido Grill

Van een uitgebreid ontbijtbuffet tot de smakelijkste gerechten uit onze KOPA houtskooloven. Wat vroeger Café de la Paix was, is nu het altijd bruisende Lido grillrestaurant op het Promenade Deck. Geniet in een ongedwongen sfeer van je ontbijt, lunch of diner en natuurlijk van die fantastische skyline!

Ontdek Lido Grill

Hartige trek of zin in zoet?

Kom genieten van een high tea op het ss Rotterdam. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, verschillende smaken thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

Reserveren

Restaurantarrangementen

Arrangementen

Wil je culinair verrast worden? Reserveer dan één van de restaurantarrangementen die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Bekijk snel de verschillende arrangementen en zoek er één die bij jouw wens past!

Bekijk alle restaurantarrangementen

Méér ss Rotterdam

Voor en na het eten

Naast een gezellig etentje nog wat langer vertoeven op het schip? Ontdek het ss Rotterdam dan met een rondleiding en flaneer als een wereldreiziger over de dekken en door de authentieke zalen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je andere mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact op via: +31(0)10 – 297 30 90 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Tasting new memories

Ontdek de sfeer