Tasting new memories

Genieten van een High Tea

Proeven van verschillende lekkernijen

Een High Tea op het ss Rotterdam

Zoete trek of hartige behoefte? Kom dan genieten van een high tea op het ss Rotterdam. Zowel met een klein gezelschap als met grote groepen kun je bij ons terecht in de Captains Lounge of in één van onze sfeervolle zalen. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

High Tea

Je wordt ontvangen met een glas prosecco of jus d’orange gevolgd door sandwiches, wraps, hartige muffins, vers fruit en delicatessen, waaronder huisgemaakte nougat, brownies en macarons. De High Tea kun je reserveren voor €23,50 per persoon. Dit is inclusief onbeperkt thee en koffie. Overige dranken kan je voor eigen rekening bijbestellen.

High Tea voor onze kleine gasten

Uiteraard houden we met de High Tea ook rekening met onze kleinste gasten en kun je voor je kind de speciale kinder High Tea reserveren voor €11,25  per kind van 3 t/m 12 jaar. De kinderen krijgen tijdens deze kinder High Tea hun eigen etagiaire met drie verdiepingen vol lekkernijen. Uiteraard mag hier natuurlijk niet de echte ss Rotterdam kleurplaat met kleurpotloodjes bij ontbreken.

Wanneer u de kinder High Tea wilt boeken kunt u dit aangeven in het balkje ‘opmerkingen’ bij de reservering. De kosten hiervoor worden dan op locatie in rekening gebracht.

Cadeaubon

Geef iemand een heerlijke High Tea cadeau met een luxe cadeaubon van het ss Rotterdam! Voor elk gewenst bedrag kun je een cadeaubon laten maken. Deze cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar aan boord van het ss Rotterdam bij de hotelreceptie op het Main Deck.

Reserveren

Het is weer mogelijk om op doordeweekse dagen gezellig bij ons aan boord te komen om te genieten van een High Tea. Het boeken van een High Tea is van maandag tot en met vrijdag mogelijk tussen 14:00 uur en 15:00 uur. Indien de gewenste datum niet terug te vinden is via de widget rechts onderin, is deze datum volgeboekt. Het is dan niet meer mogelijk om voor deze datum te reserveren. De High Tea is tot maximaal 10 personen online te reserveren. Wil je voor meer dan 10 personen reserveren? Stuur dan een mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl.

Tasting new memories

High Tea