Tasting new memories

Genieten van een High Tea

UPDATE: 13 april 2021

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds dinsdag 15 december o.a. onze horecagelegenheden aan boord hebben moeten sluiten in ieder geval tot nader bericht. Echter blijven wij wel graag hotelgasten verwelkomen aan boord. Onze hotelgasten kunnen wij de mogelijkheid bieden om ontbijt, lunch en diner af te laten halen bij ons restaurant Lido Grill.

Naast deze ingrijpende maatregel, zijn er natuurlijk nog meer maatregelen getroffen waar wij gasten graag over op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen en wat wij doen voor de veiligheid aan boord op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie

Proeven van verschillende lekkernijen

Een High Tea op het ss Rotterdam

Zoete trek of hartige behoefte? Kom dan genieten van een high tea op het ss Rotterdam. Zowel met een klein gezelschap als met grote groepen kun je bij ons terecht in de Captains Lounge of in één van onze sfeervolle zalen. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

High Tea

Je wordt ontvangen met een glas prosecco of jus d’orange gevolgd door sandwiches, wraps, groentenmuffins, vers fruit en delicatessen, waaronder huisgemaakte nougat, brownies en macarons. De High Tea kun je reserveren voor €22,50 per persoon. Dit is inclusief onbeperkt thee en koffie. Overige dranken kan je voor eigen rekening bijbestellen.

Doordeweeks serveren we onze High Tea in de Captains Lounge en in het weekend in een sfeervolle authentieke zaal. De high tea is te reserveren om 13:00 of 14:00 uur met als eindtijd 16:00 uur.

High Tea voor besloten groepen

Wil je voor een besloten groep in één van onze authentieke ruimtes een High Tea organiseren? Dan bieden wij je graag een offerte op maat. Wens je meer informatie of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kun je contact opnemen met één van onze account managers van Meetings & Events via telefoonnummer +31(0)10 297 30 90 of mail naar info@ssrotterdam-events.nl

High Tea voor onze kleine gasten

Uiteraard houden we met de High Tea ook rekening met onze kleinste gasten en kun je voor je kind de speciale kinder High Tea reserveren voor €11,25  per kind t/m 8 jaar. De kinderen krijgen tijdens deze kinder High Tea hun eigen etagiaire met drie verdiepingen vol lekkernijen. Uiteraard mag hier natuurlijk niet de echte ss Rotterdam kleurplaat met kleurpotloodjes bij ontbreken.

Cadeaubon

Geef iemand een heerlijke High Tea cadeau met een luxe cadeaubon van het ss Rotterdam! Voor elk gewenst bedrag kun je een cadeaubon laten maken. Deze cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar aan boord van het ss Rotterdam bij de hotelreceptie op het Main Deck.

Reserveer een High Tea

Vanwege het heersende COVID-19 virus geniet je nu thuis van onze heerlijke High Tea. Het is mogelijk om alle dagen van de week onze High Tea in huis te halen!

Reserveren

Tasting new memories

High Tea