Tasting new memories

Genieten van een High Tea

Proeven van verschillende lekkernijen

Een High Tea op het ss Rotterdam

Zoete trek of hartige behoefte? Kom dan genieten van een high tea op het ss Rotterdam. Zowel met een klein gezelschap als met grote groepen kun je bij ons terecht in de Captains Lounge of in één van onze sfeervolle zalen. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

High Tea

Je wordt ontvangen met een glas prosecco of jus d’orange gevolgd door sandwiches, wraps, groentenmuffins, vers fruit en delicatessen, waaronder huisgemaakte nougat, brownies en macarons. De High Tea kun je reserveren voor €22,50 per persoon. Dit is inclusief onbeperkt thee en koffie. Overige dranken kan je voor eigen rekening bijbestellen. Doordeweeks serveren we onze High Tea in de Captains Lounge. De high tea is te serveren tussen 12:00 en 14:00 uur met als eindtijd 15:00 uur. In het weekend serveren we de High Tea, vanaf 8 augustus 2020, in twee verschillende shifts. De eerste shift zal plaats vinden van 12:00 uur tot 14:00 uur en de tweede shift zal plaats vinden van 14:30 uur tot 16:30 uur.

High Tea voor besloten groepen

Wil je voor een besloten groep in één van onze authentieke ruimtes een High Tea organiseren? Dan bieden wij je graag een offerte op maat. Wens je meer informatie of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kun je contact opnemen met één van onze account managers van Meetings & Events via telefoonnummer +31(0)10 297 30 90 of mail naar info@ssrotterdam-events.nl

High Tea voor onze kleine gasten

Uiteraard houden we met de High Tea ook rekening met onze kleinste gasten en kun je voor je kind de speciale kinder High Tea reserveren voor €11,25  per kind t/m 8 jaar. De kinderen krijgen tijdens deze kinder High Tea hun eigen etagiaire met drie verdiepingen vol lekkernijen. Uiteraard mag hier natuurlijk niet de echte ss Rotterdam kleurplaat met kleurpotloodjes bij ontbreken.

Cadeaubon

Geef iemand een heerlijke High Tea cadeau met een luxe cadeaubon van het ss Rotterdam! Voor elk gewenst bedrag kun je een cadeaubon laten maken. Deze cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar aan boord van het ss Rotterdam bij de hotelreceptie op het Main Deck.

Reserveer een High Tea

Wij heten je van harte welkom bij onze High Tea!

Maandag t/m vrijdag:
Van 12:00 – 15:00 uur in de Captains Lounge

Zaterdag & zondag:
In het weekend serveren we de High Tea, vanaf 8 augustus 2020, in twee verschillende shifts. De eerste shift zal plaats vinden van 12:00 uur tot 14:00 uur en de tweede shift zal plaats vinden van 14:30 uur tot 16:30 uur.

Reserveren

Tasting new memories

High Tea