Tasting new memories

Genieten van een High Tea

Proeven van verschillende lekkernijen

Een High Tea op het ss Rotterdam

Zoete trek of hartige behoefte? Kom dan genieten van een high tea op het ss Rotterdam. Zowel met een klein gezelschap als met grote groepen kun je bij ons terecht in het Lido Grill of in één van onze sfeervolle zalen. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, thee, sandwiches, scones, hartige hapjes, soep en andere lekkernijen. Reserveer de high tea onderaan deze pagina!

High Tea

Je wordt ontvangen met een glas prosecco, alcoholvrije bubbels of jus d’orange gevolgd door sandwiches, wraps, hartige muffins, vers fruit en delicatessen, waaronder huisgemaakte nougat, brownies en macarons. De High Tea kun je reserveren voor €28,50 per persoon. Dit is inclusief onbeperkt thee en koffie. Overige dranken kan je voor eigen rekening bijbestellen.

High Tea voor onze kleine gasten

Uiteraard houden we met de High Tea ook rekening met onze kleinste gasten en kun je voor je kind de speciale kinder High Tea reserveren voor €20,50 tot 12 jaar. De kinderen krijgen tijdens deze kinder High Tea hun eigen etagiaire met drie verdiepingen vol lekkernijen.

Wanneer u de kinder High Tea wilt boeken kunt u dit aangeven in het balkje ‘opmerkingen’ bij de reservering. De kosten hiervoor worden dan op locatie in rekening gebracht.

Cadeaubon

Geef iemand een heerlijke High Tea cadeau met een luxe cadeaubon van het ss Rotterdam! Voor elk gewenst bedrag kun je een cadeaubon laten maken. Deze cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar aan boord van het ss Rotterdam bij de hotelreceptie op het Main Deck.

Reserveren

Kom op doordeweekse dagen* gezellig bij ons aan boord genieten van een High Tea. De High Tea is enkel te boeken op doordeweekse dagen van maandag tot en met vrijdag en is mogelijk tussen 14:00 uur en 15:00 uur. Indien de gewenste datum niet terug te vinden is via de onderstaande button is deze datum volgeboekt. Het is dan niet meer mogelijk om voor deze datum te reserveren. De High Tea is tot maximaal 10 personen online te reserveren. Wil je voor meer dan 10 personen reserveren? Stuur dan een mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl.

Reserveer een High Tea!

*met uitzondering van feestdagen

Tasting new memories

High Tea