Een unieke werkplek

ss Rotterdam als
Leerwerkbedrijf

Werken & leren op het ss Rotterdam

Een unieke praktijkopleiding tot Gastheer/Gastvrouw of Kok

In samenwerking met het Albeda Horecacollege wordt een complete opleiding tot Gastheer/Gastvrouw en Kok op niveau 2 en 3 aangeboden. In speciaal ingerichte leslokalen aan boord, leren studenten op niveau 2 of 3 op eigen tempo zowel de praktijk als de theorie.

Hoe ziet deze opleiding er uit?

Het Albeda Horecacollege verzorgt deze opleiding aan boord en stippelt samen met jou een traject uit. Afhankelijk van je leeftijd, ervaring en inzet doe je gemiddeld 2 jaar over de opleiding maar het kan ook binnen een jaar afgerond worden. Je kan morgen al starten als je wilt! Je draait 14 uur per week mee op de werkvloer en volgt bijzondere workshops. 

Wat houdt de opleiding in?

Je kan twee richtingen op. Als kok niveau 2 werk je in de restaurants Lido en de Club Room aan boord welke beiden een open keuken hebben. Bij de opleiding Gastheer/Gastvrouw niveau 2 werk je in de bediening in de restaurants. Als je je diploma hebt behaald ben je Medewerker Bediening of Commis de Cuisine.

Vakanties

In overleg met je leermeester plan je vakanties in. Dat betekent dat je in de vakanties lekker door kunt draaien en in no time je opleiding af kunt ronden.

Aanmelden?

We verwachten van jou wel een optimale inzet. Daarom mag je eerst een paar dagen komen kijken of het iets voor jou is. Neem voor een kennismakingsgesprek contact op met Cynthia Offermans van het Albeda, via c.offermans@albeda.nl of 06-46863520. De meeste lesuren worden door Cynthia begeleid.

Een unieke plek om te leren

Het ss Rotterdam heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en biedt ieder jaar heel veel scholieren en mbo-/hbo studenten een leer-werkplek. Hiermee zijn we één van de grootste leer-werkbedrijven van Nederland.

Stage aan boord van het ss Rotterdam

De mogelijkheden om stage te lopen aan boord van het schip zijn groot. Er zijn bijvoorbeeld stageplaatsen op het gebied van beveiliging, facilitaire dienstverlening, secretarieel, maintenance, marketing, horeca of toerisme.

Ben jij op zoek naar een stage? Kijk dan snel voor alle vacatures op de website.