Een unieke werkplek

ss Rotterdam als
Leerwerkbedrijf

Werken & leren op het ss Rotterdam

Een unieke praktijkopleiding tot Gastheer/Gastvrouw of Kok

Vind je het leuk om je gasten een fantastische ervaring te bezorgen en houd je ervan om mensen te verrassen met heerlijke gerechten en nieuwe smakensensaties? Dan is het ss Rotterdam is een leuk leerbedrijf voor jou! Meld je aan bij het Albeda Horecacollege x ss Rotterdam!

In samenwerking met het Albeda Horecacollege kun je op het ss Rotterdam jezelf ontwikkelen tot volwaardig Gastheer/Gastvrouw of Kok. Tijdens deze praktijkopleiding draait alles om vakmanschap, gastvrijheid en passie. Je volgt lessen in speciaal ingerichte leslokalen op het ss Rotterdam en je leert de fijne kneepjes van het vak in onze eigen restaurants! Dichterbij de praktijk kun je niet zijn.

De opleiding Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw en Zelfstandig Werkend Kok duren 2 jaar. Wil je versneld je diploma halen? Dan kun je je ook aanmelden voor het topjaar!

Via de website van het Albeda Horecacollege kun je ook alle andere opleidingsmogelijkheden terugvinden.

Wat kun je verwachten?

▶ Binnen 1 of 2 jaar je diploma in ontvangstnemen;

▶ Leren in een echt Rotterdams horecabedrijf op een unieke locatie;

▶ Baangarantie bij positieve afronding.

Open Dagen

Wil je meer weten over deze opleidingen? Bezoek dan onze open dagen. Kijk voor meer informatie op de website van Albeda.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden bij de opleiding van je keuze op de website van Albeda.

Wil je een dagje meelopen om te kijken of de opleiding iets voor jou is? Dat kan! Neem voor een kennismakingsgesprek contact op met Cynthia Offermans van Albeda via:

E: c.offermans@albeda.nl
M: 06 – 46 86 35 20

Een unieke plek om te leren

Het ss Rotterdam heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en biedt ieder jaar heel veel scholieren en mbo-/hbo studenten een leer-werkplek. Hiermee zijn we één van de grootste leer-werkbedrijven van Nederland.

Stage aan boord van het ss Rotterdam

De mogelijkheden om stage te lopen aan boord van het schip zijn groot. Er zijn bijvoorbeeld stageplaatsen op het gebied van beveiliging, facilitaire dienstverlening, secretarieel, maintenance, marketing, horeca of toerisme.

Ben jij op zoek naar een stage? Kijk dan snel voor alle vacatures op de website.