CREATING NEW MEMORIES

Events op het ss Rotterdam

Creating new memories

Agenda

Bekijk hieronder alle evenementen die binnenkort aan boord van het ss Rotterdam zullen plaatsvinden! Van een ludieke bingo show tot knutselen voor de kleine kapiteintjes; er is voor iedereen iets te doen op ons prachtige schip!

The Love Boat Bingo Show

Op een cruiseschip kan een bingo avond natuurlijk niet ontbreken. Beleef een avond vol hilariteit en gezelligheid tijdens onze unieke Love Boat Bingo Show. Bij de eerst blik op de overvolle ludieke prijzentafel kom je meteen in de stemming. En toch ben je dol gelukkig als die jaren ’70 notenkraker en nog ligt nadat je in volle extase BINGO hebt geroepen.

Meer informatie

Sylvester Party

Het is nog ver weg, maar je kunt nu al tickets boeken voor de Sylvester Party aan boord van het ss Rotterdam. Het belooft weer een avond vol magie te worden met drinks, snacks en entertainment gedurende de avond. Proost met ons op het nieuwe jaar!

Meer informatie!

Maandelijks terugkerende evenementen

Het ss Rotterdam, met haar rijke geschiedenis en maritieme glorie, heeft een boeiend aanbod aan evenementen die elke maand weer zorgen voor unieke ervaringen. Creating new memories!

Workshop Rotterdams

Op elke derde zaterdag van de maand vindt de workshop Rotterdams weer plaats aan boord. Altijd al op z’n Rotterdams willen leren praten? In anderhalf uur leer je praten in het Rotterdams. De workshop Rotterdams wordt gegeven door ras Rotterdammert Roel Pot, bekend van zijn rol als conducteur in verschillende NS reclames.

Meer informatie

Kunsttour

Mooie wandkleden, beelden, figuren, kunstzinnige glaswanden. Bewonder de diverse kunstwerken van o.a. Cuno van den Steene, Wally Elenbaas, Bram Roth, Geurt Brinkgreve en William Akkermans en hoor er van alles over van de gids. Wie waren de kunstenaars en architecten, welke materialen werden gebruikt en wat stellen de kunstwerken voor?

Meer informatie

Techniektour

Stampend en sissend zetten de stoomturbines het machtige schip in beweging. De machinekamer is op volle toeren het pompend hart van het schip. Zeven verschillende ruimtes, zes meter onder de waterlijn en in totaal negentig meter lang. Tijdens de Techniek onder de waterlijn tour is dit alles te bewonderen en geeft een werktuigkundige een boeiende presentatie.

Meer informatie