Love Boat Bingo

Love Boat Bingo

Beleef een avond vol nostalgie en gezelligheid tijdens onze Love Boat Bingo op het ss Rotterdam! Net zoals de cruisegangers van vroeger kun je jezelf onderdompelen in de charme van een ouderwetse bingoavond. Laat je meeslepen door de spanning terwijl onze enthousiaste presentator de bingo begeleidt. Neem plaats in de sfeervolle ambiance van de Ambassador Lounge, pak je bingokaart en luister aandachtig naar de nummers die worden omgeroepen en wie weet heb jij wel prijs. Met vintage, ludieke prijzen op het spel is elke ronde een verrassing. Van authentieke scheepsherinneringen tot unieke ervaringen, je weet nooit wat je kunt winnen, maar bij ons is meedoen net zo leuk als winnen!

Tickets

Koop hier je tickets voor onze Love Boat Bingo op het ss Rotterdam! Met je ticket krijg je toegang tot de bingoavond en ontvang je twee bingokaarten, zodat je volop kunt meespelen en kans maakt op fantastische prijzen. Maar dat is nog niet alles! Bij je ticket is ook een heerlijk welkomst- en pauze drankje inbegrepen, zodat je tijdens de bingoavond kunt genieten van een verfrissend drankje naar keuze. Of je nu houdt van een wijntje, een frisdrank of een lekker biertje, we hebben voor ieder wat wils.

Maak de avond compleet en verdien bonuspunten met je stijlvolle cocktailjurk en smoking! Haal ze uit de mottenballen en straal op het ss Rotterdam. De bingo is toegankelijk vanaf 18 jaar.

Koop hier je ticket(s)

Speel bingo mee op deze data

De bingo’s zullen deze maand plaatsvinden op elke vrijdag en zaterdag op de volgende data:

  • 1 september 2023
  • 16 september 2023
  • 29 september 2023
  • 13 & 14 oktober 2023
  • 27 & 28 oktober 2023

De bingo start om 20:30 en eindigt rond 22:00 uur.

Reserveer een diner

Op voorhand alvast genieten op deze unieke locatie? Diner voorafgaand van de Love Boat Bingo aan boord van het ss Rotterdam. Om verzekerd te zijn van een tafel, adviseren wij om hier van tevoren een reservering voor te maken.

Reserveer hier