Op zoek naar een familiekamer in een hotel? Dan bent u bij het ss Rotterdam aan het juiste adres. Het ss Rotterdam is zowel geschikt voor jong als voor oud! Het ss Rotterdam heeft diverse kamertypes in 3 thema’s. Voor een familiekamer, is er de speciale Family Room. De Family Rooms zijn uitermate geschikt voor het hele gezin! Deze ruime en sfeervol ingerichte hotelkamers bieden plaats aan twee volwassen en twee kinderen (tot 12 jaar). 

“Het ss Rotterdam is een fantastische locatie voor het hele gezin. Beleef het cruise gevoel en ontdek familiekamers hotel ss Rotterdam.”

Het ss Rotterdam is met haar 254 hotelkamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Bekijk alvast alle mogelijkheden van een familiekamer op het ss Rotterdam:

Kids Check-in

Inchecken is voor de kids nog nooit zo leuk geweest, want welk kind droomt er nou niet van om de Kapitein te zijn van zo’n groot schip? Kapitein Kaap en zijn vrienden zorgen ervoor dat de kids als echte kleine Kapiteins worden ontvangen. De kinderen ontvangen namelijk een eigen welkomstbrief en flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te sturen. Alsof dat nog niet genoeg is, ligt er op de kamer nog een kleine verrassing. Daarnaast heeft Kapitein Kaap zijn eigen kinderhoek in het Lido Restaurant, ook kunnen de kids alles te weten komen over het schip met de kinderrondleiding.

Familiekamers hotel

Rondleidingen aan boord

Aan boord van het ss Rotterdam zijn diverse rondleidingen te doen tussen 10.00 – 17.00 uur. Ook voor de kids is de kinderrondleiding  een echte aanrader. Met Kapitein Kaap en zijn vrienden leren de kids van alles over het schip. Tijdens de rondleiding krijgen de kids vragen te horen die zij moeten beantwoorden in het Kapiteins Paspoort. Als zij alles hebben ingevuld, dan ontvangen zij een echt Kapiteins Diploma.

Familiekamers hotel

Reserveren?

Wilt u een familiekamer op het ss Rotterdam reserveren? Neem dan contact op met de afdeling reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel + 31 (0)10 297 30 97.

Familiekamers hotel

Boek nu direct online uw familiekamer op het ss Rotterdam!

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 23/4

  Dutch Swing College Band – 23 april 2017

  Op zondag 23 april 2017 komt de Dutch Swing College Band weer terug aan boord van het schip. Zij zullen… Lees meer

  - 16:00 - 19:00 uur
  - Queen's Lounge
 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
Complete agenda