Op zoek naar een bijzonder hotel in Rotterdam? Het voormalige stoomschip ligt voorgoed aangemeerd in Rotterdam, is makkelijk bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Het ss Rotterdam een unieke belevenis!”

Hotel ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is met haar 254 kamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Op het ss Rotterdam heeft u altijd een leuke aanbieding of arrangement. Bekijk alvast de mogelijkheden:

Unieke beleving

Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6 verschillende types. De hotelkamers bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat Deck’ en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur. Naast een sfeervolle overnachting aan boord, zijn er ook twee openbare restaurants en bars waar u terecht kunt voor een heerlijk diner of lunch. Ook voor een heerlijke kop koffie of thee met gebak.

Bereikbaarheid

Op ons eigen parkeerterrein zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio. Ideaal bereikbaar voor uw overnachting in stijl!

ss Rotterdam Schip Stoomschip Hotel

Reserveren?

Boek online de beste prijs of neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel + 31 10 297 30 97

boek_nu_button

Kom aan boord en beleef het ss Rotterdam!

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda