Hotel ss Rotterdam prijs is een uniek hotel waar u heerlijk kunt ontspannen. Ontspannen met een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam!

Hotel ss Rotterdam prijs

De hotelkamers van hotel ss Rotterdam prijs zijn allen ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip worden de kamers onderverdeeld in 6 verschillende types.

De kamers bevinden zich op de dekken ”Lower Promenade Deck”, ”Main Deck”, ”B-Deck” en het ”A-Deck”. Daarnaast zijn er op het ”Boat”- en ”Sun Deck” nog een aantal luxe en bijzondere Executive kamers te vinden.

Onze hotelkamers zijn allen zeer geschikt voor een zakelijk verblijf, maar ook voor een heerlijk weekend weg.

Het ss Rotterdam biedt o.a. de volgende mogelijkheden:

 

ss Rotterdam prijs hotel

Unieke beleving hotel ss Rotterdam prijs

Alle hotelkamers van hotel ss Rotterdam prijs zijn ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. De hotelkamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur. Aan boord zijn ook twee restaurants en 2 bars. Meer van het prachtig gerenoveerde schip zien kan met een rondleiding naar de brug of de machinekamer.

Boek nu de beste prijs online

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting op  het hotel ss Rotterdam prijs of neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam-hotel.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel + 31 10 297 30 97.

Hoe vindt u ons hotel in Rotterdam?

Op ons eigen parkeerterrein zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Ook met de WaterTaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio. Ideaal bereikbaar voor overnachting hotel  ss Rotterdam prijs in stijl!

Kom aan boord en beleef het ss Rotterdam, boek nu uw hotel ss Rotterdam prijs!

ss Rotterdam prijs hotel

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda