Kom genieten van het prachtige ss Rotterdam, het hotel met uitzicht op de Euromast. Het schip is een uniek hotel met 2 restaurants, 2 bars en vele andere mogelijkheden. Het schip met haar authentieke uitstraling ligt voorgoed aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar.

“Het ss Rotterdam, een uniek hotel met uitzicht op de Euromast”

Overnacht met uitzicht op de Euromast

”La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis. Een bijzondere overnachting beleeft u in één van de 254 hotelkamers aan boord. Het hotel biedt uitzicht op de Euromast en beschikt over zes verschillende kamertypes in de drie verschillende thema’s: OriginalManhattan en Bahama’s. De hotelkamers bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat’- en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites. De kamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Mogelijkheden

Hotel, restaurants, bars, terras, bijzondere evenementenlocatie, attractie, trouwlocatie, kantoren en meer! Het ss Rotterdam biedt iedere bezoeker en gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

Tip: Bezoek de Euromast!

De Euromast is gebouwd in 1960, ter gelegenheid van de Floriade, door architect H.A. Maaskant en aannemer J.P. van Eesteren. Bij de Euromast kunt u eten en drinken, slapen en ontwaken, zaken en feesten en ontdekken en beleven. Bezoek de Euromast tijdens een verblijf op het ss Rotterdam.

Hotel uitzicht op Euromast

 

Reserveren voor hotel uitzicht op Euromast

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting, stuur een mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl of bel voor meer mogelijkheden naar 010 – 297 30 90.

boek_nu_button

 

Bereikbaarheid

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen parkeerterrein met maar liefst 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt in het centrum-zuid van Rotterdam. Ook met de WaterTaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio vanuit het ss Rotterdam.

Faciliteiten

 • Bad/douche
 • Toilet
 • Föhn
 • Telefoon
 • Flatscreen tv
 • Minibar
 • Bureau
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Laptopkluis
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda