ss Rotterdam aangesloten bij de merkalliantie

Rotterdam. Make It Happen

ss Rotterdam nu officieel partner van de merkalliantie

Rotterdam. Make It Happen

Het Stoomschip Rotterdam, oftewel ss Rotterdam, is de grootste oceaanstomer ooit in Nederland gebouwd. Het ss Rotterdam, geboren en getogen in de stad Rotterdam, heeft die typisch Rotterdamse mentaliteit en DNA al sinds 1958 waarin woorden als internationaal, ondernemend, grensverleggend en no-nonsense het fundament vormen net zoals de gezamenlijke citymarketing pay-off Rotterdam Make It Happen. Een partnership kon dus niet uitblijven!

Het ss Rotterdam stond symbool voor de naoorlogse wederopbouw en werd een icoon voor de stad Rotterdam die zoveel had geleden. In de geest van de wederopbouw en onder het Rotterdamse motto ‘sterker door strijd’ werden kosten noch moeite gespaard om van ‘La Grande Dame’ het mooiste en meest luxe schip van die tijd te maken. Na jaren vele wereldzeeën te hebben bevaren is het ss Rotterdam sinds 2010 terug in haar thuishaven en heeft zij de stad omarmt. De afgelopen jaren zijn vele samenwerkingen met Rotterdamse bedrijven ontstaan en probeert het ss Rotterdam te verbinden.

Wij zijn dan ook zeer trots dat het ss Rotterdam nu officieel partner is van de merkalliantie Rotterdam. Make It Happen. Tijdens een mooi netwerkevent in Diergaarde Blijdorp Rotterdam werden wij verwelkomd door alle partners en met deze samenwerking hopen wij iets te kunnen betekenen voor de stad Rotterdam.

It’s the start of new memories!