Bij het ss Rotterdam kunt u eenvoudig en snel voor de deur parkeren. Het ss Rotterdam is centraal gelegen en de ideale locatie om de stad Rotterdam te verkennen. Kom aan boord en beleef een unieke ervaring! 

“Het ss Rotterdam heeft 580 parkeerplaatsen voor de deur!”

Betaald parkeren

U kunt betaald parkeren op het parkeerterrein voor €3,00 per uur. Met een dagkaart kunt u als gast onbeperkt in -en uitrijden tijdens uw verblijf. De dagkaart kost €15,- en is verkrijgbaar bij de receptie op het ‘Main Deck’. U kunt contant of met pin betalen.

Elektrische oplaadpunten

Op de parkeerplaats voor het ss Rotterdam bevinden zich twee oplaadpunten met ieder twee aansluitingen voor elektrische voertuigen. Het starttarief €0,50  en per afgenomen KWH betaalt u €0,29.

Het ss Rotterdam

Brengt u een bezoek aan het ss Rotterdam dan kunt u op de kade eenvoudig parkeren. Het ss Rotterdam is zeer goed bereikbaar met de auto. Bekijk hier de routebeschrijving ss Rotterdam. Het ss Rotterdam biedt u een unieke beleving en ontdek de vele verhalen van “La Grande Dame”. Beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Naast een sfeervolle hotelovernachting kunt u aan boord ook terecht in één van de twee openbare restaurants en bars. Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor een kop koffie met gebak of lekkere cocktail.

 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda