Werelds genieten

Samen of alleen, lekker wegdromen bij een prachtig uitzicht op Rotterdam of de Nieuwe Maas. Dat kan op het ss Rotterdam! Genieten in het Lido Restaurant waar het bruist, of in de Club Room; stijlvol authentiek in een nieuwe jas. Op zoek naar ontspanning? Droom weg in de Ocean Bar, proef de sfeer in de Captains Lounge of relax bij stralend weer op het Lido Terras op het achterdek.

Lido Restaurant

Het grote Lido kent een lage drempel met een warme en vrolijke uitstraling, waar de hele dag geproefd kan worden van veel lekkers. Bij stralend weer is het goed toeven op het aangrenzende terras; een buitendek met prachtig uitzicht over Rotterdam!

Club Room

In de Club Room is een intieme sfeer goed voelbaar. Vroeger werd dit ook wel de ”huiskamer” aan boord genoemd. Hier hangen nog vele originele kunstwerken aan de muren waar u absoluut geen oog vanaf kunt houden, tot het eten komt! Misschien zit u dan wel aan de ”Captains Table” en geniet u van een extra bijzondere avond.

Ocean Bar

De Ocean Bar is de Cocktailbar aan boord van het ss Rotterdam; de authentieke golfvormige bar en het met reusachtige vissenschubben bedekte plafond hebben niets van hun spectaculaire uitstraling verloren. Droom weg met een heerlijke cocktail, een bijzondere Gin Tonic, een goed glas wijn of een goede cognac en een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Captains Lounge

Een luxe kopje koffie drinkt u in de Captains Lounge! Deze schitterende ruimte op het Main Deck is de ideale locatie om te even te ontspannen of om in alle rust te werken, onder het genot van diverse verrassende koffie combinaties. 

Lido Terras

Het Lido Terras is met een prachtig uitzicht op Rotterdam en het zwembad als middelpunt het mooiste terras van de stad. Bij mooi weer is het terras de hele dag open voor iedereen die een broodje wil eten, een cocktail drinken of simpel een kopje koffie met gebak wil bestellen.

Reserveren

Wilt u een reservering maken in één van onze restaurants? Neem dan contact op via +31 (0)10 297 30 98 of stuur een e-mail naar restaurant@ssrotterdam.nl.