Comfortabel werken op het ss Rotterdam

Het ss Rotterdam biedt diverse mogelijkheden om voor lange of korte tijd te werken en leent zich uitstekend voor een zakelijk verblijf. Werken in een omgeving die bruist van ondernemerschap en nieuwe mogelijkheden? Dat is mogelijk in één van de kantoorruimten op het hooggelegen Boat of Sun Deck aan boord van het voormalige stoomschip Rotterdam. U heeft schitterend uitzicht op de Rotterdamse skyline en de Maas.

Business Boardrooms

Op het Boat Deck kunt u een Business Boardroom huren voor een periode van 1 tot 5 jaar. Een Business Boardroom aan boord betekent een kantoorruimte op een unieke locatie, voorzien van alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. De volgende faciliteiten zijn in de maandelijkse huur inbegrepen: internetvoorzieningen, energielasten, gebruik van Pantry voor koffie en thee, servicekosten, een telefonie licentie en gebruik van vergaderruimte “Tanger” op aanvraag. De oppervlakten variëren van 23 m2 tot 60 m2.

Executive Boardrooms

Op het Sun Deck vindt u 11 Executive Boardrooms, exclusieve kantoorruimten met vergadermogelijkheden, rondom een moderne sfeervolle Executive Lounge waarvan u altijd gebruik kunt maken. Hier treft u zakelijke hotelgasten en flexwerkers. De Executive Boardrooms zijn geschikt voor diverse bijeenkomsten en vergaderingen tot maximaal 18 personen. U huurt een kantoor voor één of meerdere dagen en u kunt van ons “service on demand” verwachten plus alle gemakken van een moderne locatie.

Bereikbaarheid

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar zowel met de auto, het openbaar vervoer als met de Watertaxi.
Op de kade is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Reist u met het openbaar vervoer dan kunt u vanaf metrostation Rijnhaven gebruik maken van lijnbus 77 of onze gratis shuttle service in de spits. De Watertaxi kunt u dagelijks tussen 07:00 en 00:00 uur gebruiken naar het ss Rotterdam en van het ss Rotterdam naar één van de 21 andere centrumlocaties tegen een gereduceerd tarief van €4,50 p.p. voor een enkele reis. U bent met de Watertaxi binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam, ideaal voor uw zakelijke meeting op een andere locatie.

Meer informatie over kantoorverhuur op het ss Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in een kantoorruimte aan boord? Neem dan contact op met de afdeling Sales via telefoonnummer +31 (0)10 297 30 90 of mail naar sales@ssrotterdam.nl.

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda