Werken op het

ss Rotterdam

Kom jij ons team versterken?

Werken aan boord van het ss Rotterdam

Droom jij van een uitdagende baan op een unieke plek? Kijk niet verder! Aan boord van het ss Rotterdam zijn er tal van kansen in de Keuken, Bediening, Reserveringen en nog veel meer. Met een wereld aan mogelijkheden om jezelf te ontplooien, is dit jouw springplank naar succes! Of je nu op zoek bent naar een bijbaantje om je dagen op te fleuren of een full time job, we hebben iets unieks voor jou!

Blijf scrollen om meer te ontdekken over werken op het ss Rotterdam of duik meteen in onze vacatures via de knop hieronder. Jouw avontuur begint hier!

Bradley, beveiliger

 

“Elke dag aan boord van het ss Rotterdam is een nieuw avontuur, waarin ik niet alleen beveiliger ben, maar ook gastheer en verhalenverteller.”

 

Lees hier verhalen van ons collega's!

Wat bieden wij jou?

  • 30/30 member

    Naast het salaris biedt het ss Rotterdam nog meer toffe dingen aan, zoals: overnachten voor maar € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels // 30% korting op WestCord producten // 30% korting op de F&B // 30% korting op Wellness in onze Westcord Hotels.

  • Familie

    Bij WestCord draait het niet alleen om de geweldige voordelen van werken bij ons, maar we zijn ook een hecht familiebedrijf – en die warme sfeer vind je absoluut terug op het ss Rotterdam! Hier maak je deel uit van een professioneel team in een knusse werkomgeving. Het ss Rotterdam voelt als een tweede thuis, waar werken leuk is. Jouw werkplezier staat bij ons voorop!

  • Ontwikkelen

    Binnen de groeiende hotelketen WestCord kun jij jezelf blijven ontwikkelen door middel van interne trainingen van onze eigen Hospitality Trainer. Uiteraard zijn er ook talloze doorgroeimogelijkheden binnen het hotel of binnen de hotelketen!

Uitgelichte vacatures

Proef alvast de sfeer van werken op het ss Rotterdam