Tasting new memories

Genieten in het Lido
of Restaurant Club Room

Genieten van een culinaire beleving in Restaurant Club Room

Eten op het ss Rotterdam

Voor fijnproevers en culinaire kenners, voor liefhebbers van grillgerechten en gezellige eters of voor een kleine hap op het terras. Kom genieten in onze restaurants.

Lido

Van een uitgebreid ontbijtbuffet tot de smakelijkste gerechten uit onze KOPA houtskooloven. Wat vroeger Café de la Paix was, is nu het altijd bruisende Lido grillrestaurant op het Promenade Deck. Geniet in een ongedwongen sfeer van je ontbijt, lunch of diner en natuurlijk van die fantastische skyline!

Ontdek Lido

Restaurant Club Room

Tafel in stijl in Restaurant Club Room op het ss Rotterdam en laat je verrassen door de gerechten van de chef-kok en de wijnsuggesties van de maître-sommelier. Geniet van de verfijnde gerechten uit onze open (internationale) keuken met een Franse twist. Van seizoensgerechten tot ongeëvenaarde klassiekers. In Restaurant Club Room op het Promenade Deck draait alles om smaak en finesse.

Ontdek Restaurant Club Room

Hartige trek of zin in zoet?

Kom genieten van een high tea op het ss Rotterdam. Laat je van tevoren even weten dat je komt? Dan zorgen wij voor veel gezelligheid, verschillende smaken thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

Meer informatie

Restaurantarrangementen

Arrangementen

Wil je culinair verrast worden? Reserveer dan één van de restaurantarrangementen die we speciaal voor jou hebben geselecteerd. Bekijk snel de verschillende arrangementen en zoek er één die bij jouw wens past!

Bekijk alle restaurantarrangementen

Méér ss Rotterdam

Voor en na het eten

Naast een gezellig etentje nog wat langer vertoeven op het schip? Ontdek het ss Rotterdam dan met een rondleiding en flaneer als een wereldreiziger over de dekken en door de authentieke zalen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je andere mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact op via: +31(0)10 – 297 30 90 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Tasting new memories

Ontdek de sfeer

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,