Verras jouw moeder

Moederdag

12 mei 2024

Moederdag

Op Zondag 12 mei 2024 is het weer tijd om onze moeders in het zonnetje te zetten! Om deze Moederdag onvergetelijk te maken verwelkomen we jullie graag aan boord voor onze Moederdagspecials. Geniet samen met je moeder van een nachtje weg op deze unieke locatie in Rotterdam met ons Moederdagarrangement of laat je verrassen door de smaak van zoete en hartige lekkernijen tijdens onze Moederdag High tea.

 

High Tea

De High Tea zal plaats vinden in ons gezellig versierde Queen’s Lounge, waar jullie worden ontvangen met een feestelijk glas cava, alcoholvrije bubbels of jus d’orange. Laat je verassen door de diverse zoete en hartige lekkernijen. De High Tea is inclusief onbeperkt thee en koffie, net als frisdrank voor de kinderen. Overige dranken kan je voor eigen rekening bijbestellen.

De kosten voor deze High Tea bedragen €29,50 euro per persoon en voor kinderen tot 12 jaar €24,50 euro. We bieden drie starttijden aan, om 14:00, 14:30 en 15:00 uur en alle High Tea’s duren tot 17:00 uur.

Reserveer de High Tea

Moederdag Special

Verras jouw moeder deze Moederdag met een heerlijk hotelarrangement op het ss Rotterdam! Geniet van een fantastisch verblijf, inclusief uitgebreid ontbijt. En wat is er nou leuker om samen een dagje op pad te gaan! Maak een overtocht met de watertaxi naar het centrum van Rotterdam voor een dagje shoppen. Om deze ervaring compleet te maken krijg je van ons je eigen ss Rotterdam shopper mee!

Reserveer de Moederdag Special