RotterdamseKost is weer terug van weggeweest!

RotterdamseKost 2022

RotterdamseKost is terug van weggeweest! Op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli is het weer ouderwets genieten van Rotterdamse happen, dranken en cultuur op dit culinaire stadsfestival. Na het Museumpark, het Kralingse Bos en het park bij de Euromast strijkt RotterdamseKost dit jaar neer bij ons; op de kade van het ss Rotterdam.

Na een pauze van 3 jaar is de organisatie enthousiast over de nieuwe editie: “RotterdamseKost is een echt Rotterdams feestje met een fantastische sfeer. Het concept blijft hetzelfde: een oer-Rotterdams evenement met drie dagen culturele, culinaire en muzikale programmering van Rotterdamse bodem. Van de culinaire hoogstandjes van sterrenrestaurant Fred tot Aziatisch comfortfood van Asian Glories, alles is te krijgen bij RotterdamseKost. Ook de artiesten zijn bekenden uit de stad, onder andere The Kik & Friends, Shirma Rouse, de Hermes House Band, Convoi Exceptional en The Amazing Stroopwafels treden op.

 

De kaartverkoop van RotterdamseKost 2022 start op vrijdag 8 april om 10:00 uur via de website van RotterdamseKost. Tot maandag 10 april 23:59 uur kan je nog Vroege Vogels tickets kopen. Wees er snel bij!