Bent u opzoek naar een trouwzaal Rotterdam? Het ss Rotterdam heeft verschillende zalen die geschikt zijn om te trouwen, dineren, feliciteren en proosten. Het aansnijden van de bruidstaart kan met mooi weer plaatsvinden op één van de zonnige terrassen.

“De mooiste trouwzaal Rotterdam vindt u op het ss Rotterdam!”

Het ss Rotterdam is het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en ligt nu permanent in het centrum-zuid van Rotterdam. Tegenwoordig is het ss Rotterdam  door de gemeente benoemd tot een officiële trouwlocatie. U kunt elkaar hier het ja-woord geven in een trouwzaal Rotterdam aan boord van het schip.

Trouwzaal Rotterdam

Het ss Rotterdam beschikt over meer dan één trouwzaal Rotterdam. Er zijn 12 authentieke zalen aan boord van het schip. De zalen zijn geschikt als trouwzaal Rotterdam, maar zijn ook geschikt om te dineren of te feesten. Het ss Rotterdam heeft meer te bieden dan alleen een trouwzaal Rotterdam. Uw gehele trouwdag kan verzorgd worden aan boord van het schip.

Trouwzaal Rotterdam

Trouwen op het ss Rotterdam

Het ss Rotterdam beschikt niet alleen over een trouwzaal Rotterdam, maar is ook geschikt voor uw trouwfeest of receptie. Zo kunt u heerlijk dineren in de Smoking Room of ’s avonds een feest geven in de Queen’s Lounge of de Ambassador Lounge. Ook de Grand Ballroom is een perfecte trouwzaal Rotterdam om uw feest te geven. Samen met uw gasten kunt u de hele avond dansen op muziek van een band, dj of een andere vorm van entertainment.

Naast het trouwen, dineren en feesten is het ss Rotterdam ook geschikt voor de mooiste trouwreportage. Wilt u samen met uw gasten blijven overnachten? Het schip beschikt over 254 hotelkamers. Ook ons zusterhotel Hotel New York is een geschikte locatie voor uw huwelijk.

Trouwzaal Rotterdam

 

 

 

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het trouwen aan boord van het ss Rotterdam? Onze accountmanagers willen u graag verder helpen om deze dag onvergetelijk te maken. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken via 010 – 297 30 90.

Faciliteiten

 • 12 authentieke ruimtes
 • Topkoeling
 • Gratis WIFI
 • Gratis Shuttle Service
 • 580 parkeerplaatsen
 • Fietsverhuur
 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda