Celebrating New Memories

Oud & Nieuw aan boord van het ss Rotterdam

Oud & Nieuw aan boord van het ss Rotterdam

Dit jaar zullen wij Oud & Nieuw groots vieren op het ss Rotterdam. De authentieke zalen die La Grande Dame rijk is vormen het decor voor de Sylvester Party! Volledig aangekleed met veel glitter en glamour wordt deze avond gegarandeerd een succes. Uiteraard kunnen prosecco en oliebollen niet ontbreken. Ook serveren wij heerlijke diners en bieden wij unieke arrangementen aan.

Oud & Nieuw

Arrangementen

Op ons one-stop-ship kun je dineren, feesten en slapen tijdens Oud & Nieuw! Druk op de onderstaande button voor meer informatie over de arrangementen tijdens Oud & Nieuw.

Let op! Op 31 december 2023 is het alleen mogelijk om een restaurant reservering te maken in combinatie met een overnachting. Hieronder vind je meer informatie over de arrangementen die worden aangeboden. 

Bekijk arrangementen

Sylvester Party

Dit jaar zullen wij Oud & Nieuw groots vieren op het ss Rotterdam. De authentieke zalen die La Grande Dame rijk is vormen het decor voor de Sylvester Party! Volledig aangekleed met veel glitter en glamour wordt deze avond gegarandeerd een succes. Uiteraard kunnen prosecco en oliebollen niet ontbreken. Om 22:00 uur begint het feest en we zullen doorfeesten tot 02:00 uur. Een avondvullend programma vol met entertainment, gezelligheid, hapjes en drankjes staat op jou te wachten!

Voor slechts €99,50 euro per persoon*  kun je kaartjes kopen voor de Sylvester Party. Wij hanteren voor dit evenement een speciale kinderprijs (kinderen van 3 t/m 12 jaar) van €79,50 euro. Klik op de onderstaande button om de kaartjes te reserveren en proost met het ss Rotterdam op een mooi 2024!

*Deze prijs is inclusief onbeperkt bier, huiswijn, prosecco, frisdrank en hapjes. De prijs is exclusief diner en overnachting. Het entertainment zal later bekend gemaakt worden.

Koop hier je kaarten!