Celebrating New Memories

Oud & Nieuw aan boord van het ss Rotterdam

Oud & Nieuw aan boord van het ss Rotterdam

Dit jaar zullen wij Oud & Nieuw groots vieren op het ss Rotterdam. De authentieke zalen die La Grande Dame rijk is vormen het decor voor de Sylvester Party! Volledig aangekleed met veel glitter en glamour wordt deze avond gegarandeerd een succes. Uiteraard kunnen prosecco en oliebollen niet ontbreken. Ook serveren wij heerlijke diners en bieden wij unieke arrangementen aan.

Op naar een sprankelend nieuwjaar!

Oud & Nieuw

Arrangementen

Op ons one-stop-ship kun je dineren, feesten en slapen tijdens Oud & Nieuw! Geniet van een overnachting aan boord in combinatie met een ticket voor de Sylvester Party en een diner in het Lido Grill Restaurant of in de Club Room.

 

Bekijk arrangementen

Sylvester Party

Oud_en_nieuw_ss_Rotterdam

Feestend naar 2025!

Dit jaar zullen wij Oud & Nieuw groots vieren op het ss Rotterdam. De authentieke zalen die La Grande Dame rijk is vormen het decor voor de Sylvester Party! Volledig aangekleed met veel glitter en glamour wordt deze avond gegarandeerd een succes. Uiteraard kunnen prosecco en oliebollen niet ontbreken. Om 22:00 uur begint het feest en we zullen doorfeesten tot 02:00 uur. Een avondvullend programma vol met entertainment, gezelligheid, hapjes en drankjes staat op jou te wachten!

Prijzen en tickets

Voor slechts €99,50 euro per persoon*  kun je kaartjes kopen voor de Sylvester Party. Wij hanteren voor dit evenement een speciale kinderprijs (kinderen van 3 t/m 12 jaar) van €79,50 euro. Klik op de onderstaande button om de kaartjes te reserveren en proost met het ss Rotterdam op een mooi 2025!

*Deze prijs is inclusief onbeperkt bier, huiswijn, prosecco, frisdrank en hapjes. De prijs is exclusief diner en overnachting. Het entertainment zal later bekend gemaakt worden.

Koop hier je tickets!