Wilt u een evenement of een bruiloft organiseren of nodigt u uw gasten uit voor een feest? Dan heeft het ss Rotterdam een mooie zaal in Rotterdam voor u, met elk zijn eigen charmes en uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van elk soort evenement. 

Zaal Rotterdam

Het ss Rotterdam heeft authentieke 12 zalen met ieder een eigen karakter en uitstraling. Deze zalen zijn perfect voor evenementen zoals personeelsfeesten, vergaderingen, congressen of bruiloften. Het ss Rotterdam beschikt over uitstekende faciliteiten voor uw evenement en biedt uiteenlopende mogelijkheden voor elke gelegenheid. Blijf ns het evenement slapen in het hotel met 254 kamers, waar u en uw gasten in luxe kunnen verblijven. De sfeervolle hotelkamers zijn in drie verschillende thema’s: Bahama’s, Manhattan en Original.

“Een zaal in Rotterdam met elk een uniek karakter.”

De presentatie van het eten en drinken is oogstrelend in de zaal in Rotterdam. Al uw zintuigen worden hierbij geprikkeld. Geniet van deze unieke locatie, maar laat u ook verrassen door de smaakvolle culinaire gerechten. Onze chef-kok heeft zich laten inspireren voor alle wereldreizen die het ss Rotterdam heeft gemaakt. Het zijn gerechten met een voortreffelijke smaak. Onze chef-kok heeft bereidt. zich laten inspireren door alle wereldreizen van het ss Rotterdam. Kosmopolitische gerechten, met een exquise smaak!

Unieke zaal Rotterdam

Om een passende zaal te vinden, verzoeken wij u een kijkje te nemen in het zalenoverzicht. Voor een bijpassend arrangement kunt u een kijkje nemen op onze arrangementenpagina.

Zaal Rotterdam


Reserveer nu een zaal in Rotterdam!

Reserveren of meer informatie over de zaal in Rotterdam of wilt u meer informatie over het boeken van hotelkamers? Neem dan contact op via +31 10 297 30 90 of stuur een mail naar info@ssrotterdam-events.nl.

Faciliteiten

 • 29 meeting rooms
 • 12 authentieke zalen
 • Gratis wifi
 • Airconditioning
 • 580 parkeerplaatsen
 • Fietsverhuur
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda