Ontdek de exclusiviteit van het ss Rotterdam

Het beste van twee werelden

Alle unieke mogelijkheden op een rij

Meetings & Events

Zoekt u een locatie waar u exclusief uw meeting of event kunt organiseren? Het ss Rotterdam is hier de perfecte locatie voor!  Zo bieden wij unieke kansen voor kleinere ondernemingen waardoor het op dit moment bijvoorbeeld ook een stuk aantrekkelijker is om het gehele schip exclusief af te huren. It’s a once in a lifetime opportunity! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze Account Managers informeren u hier graag over.

Authentieke eventzalen

De prachtige, authentieke zalen maken uw congres, feest, bruiloft of evenement uniek. Vier een bruiloft in de oude danszaal “The Grand Ballroom” of geef een diner in de dinerzaal van de toeristenklasse: de “La Fontaine”. Details uit de geschiedenis zorgen voor de ultieme belevenis.

Bekijk alle zalen

Uw meeting of event op het dek

Uw vergadering of workshop wordt extra speciaal op één van de vele buitendekken aan boord. Laat u inspireren door het wijdse uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Haal tijdens uw brainstorm op het trossendek een frisse wind door het bedrijf om zo met elkaar tot de meest creatieve ideeën te komen. Wij denken graag met u mee bij het ontwikkelen van een creatieve, maar vooral unieke belevenis.

Audiovisueel

Heeft u een DJ tafel nodig voor uw bedrijfsfeest? Wilt u ondersteuning aan uw presentatie geven door middel van videobeelden? Lukt het niet om uw internationale partners allemaal naar uw event te laten komen en wilt u een livecast uitzenden? Het ss Rotterdam biedt samen met audiovisueel partner Iquip veel mogelijkheden om uw evenement tot een daverend succes te maken. Licht uit, spot aan, tijd voor een knallend evenement!

Online events

Hybride events bieden het beste van twee werelden, fysiek en online. Hierbij kunnen een aantal personen vanuit één van onze authentieke zalen fysiek aanwezig zijn en kan de rest van de deelnemers het event online volgen via een livestream en interactief betrokken worden. De livestream wordt volledig verzorgd met kwalitatief zeer goed beeld en geluid. Heel handig als uw internationale partners niet aanwezig kunnen zijn op locatie. Uiteraard kan een volledig online evenement ook nog steeds voor u georganiseerd worden.

Zorgeloos gastvrij

Overnachten in één van de 254 authentieke en elegante kamers van het viersterrenhotel. Genieten van de Rotterdamse skyline onder het genot van een drankje in de Ocean Wine Bar, Captains Lounge of op het Lido terras. Dineren in Restaurant Club Room of het Lido Restaurant. Je zenuwen op de proef stellen in één van de escape rooms… Zelfs met de huidige RIVM-maatregelen, biedt ‘La Grande Dame’ voldoende ruimte voor zorgeloze ontspanning.

Bekijk hier de mogelijkheden

Contact

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen?

Dagelijks staan wij met een heel team van Account Managers voor u klaar om uw meeting of event onvergetelijk te maken.

Neem contact op met één van onze Account Managers via info@ssrotterdam-events.nl of vul het contactformulier in en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naar het contactformulier