Ontdek de exclusiviteit van het ss Rotterdam

Het beste van twee werelden

Alle unieke mogelijkheden op een rij

Meetings & Events

Wilt u uw event door laten gaan, maar is het door de huidige omstandigheden niet mogelijk om voor een groot aantal personen fysieke congressen of corporate events te organiseren? Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Het ss Rotterdam biedt onder andere hierdoor samen met onze audiovisueel partner Iquip de mogelijkheid om informatiedeling te realiseren met een groter bereik dan op dit moment fysiek mogelijk zou zijn met webcast studio’s. Als u meer gasten heeft dan is toegestaan, dan is er nog de mogelijkheid om meerdere zalen door middel van een videoverbinding te verbinden zodat deze interactie kunnen hebben.

Online events

Door het event te registreren met camera’s kan de ‘uitzending’ door de deelnemers online worden gevolgd op een locatie naar keuze. De deelnemers komen met behulp van een link op een website die aangepast kan worden aan uw eigen huisstijl. Content zoals PowerPoint en video’s kunnen ook worden geïntegreerd in de livestream. Om de deelnemers meer te betrekken bij het onderwerp is het ook mogelijk om het interactief te maken door verschillende modules toe te voegen zoals Q&A, voting en stellingen.

Hybride events

Hybride events bieden het beste van twee werelden, fysiek én online. Hierbij kan een maximum aantal personen conform de regels vanuit het RIVM in één van onze zalen fysiek aanwezig zijn in een webcast studio en de rest van de deelnemers kunnen het event online volgen via een livestream en interactief betrokken worden. De livestream wordt volledig verzorgd met kwalitatief zeer goed beeld en geluid. Met een Q&A-module kunnen deelnemers vragen stellen die de spreker gelijk live kan beantwoorden, maar ook inbellen met een videoverbinding is mogelijk.

Uw meeting of event op het dek

Uw vergadering of workshop wordt extra speciaal op één van de vele buitendekken aan boord. Laat u inspireren door het wijdse uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Haal tijdens uw brainstorm op het trossendek een frisse wind door het bedrijf om zo met elkaar tot de meest creatieve ideeën te komen. Wij denken graag met u mee bij het ontwikkelen van een creatieve, maar vooral unieke belevenis.

Exclusief

Zoekt u een locatie waar u exclusief uw meeting of event kunt organiseren? Het ss Rotterdam is hier de perfecte locatie voor!  Zo biedt de huidige situatie ook weer unieke kansen voor kleinere ondernemingen waardoor het op dit moment bijvoorbeeld ook een stuk aantrekkelijker is om het gehele schip exclusief af te huren. It’s a once in a lifetime opportunity! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze Account Managers informeren u hier graag over.

Authentieke eventzalen

Wanneer u niet in de frisse buitenlucht wenst te vergaderen dan is het afhuren van één van de authentieke zalen of meeting rooms ook mogelijk. Zelfs het verzorgen van een studio in de vorm van een hybride event is mogelijk.

Zorgeloos gastvrij

Overnachten in één van de 254 authentieke en elegante kamers van het viersterrenhotel. Genieten van de Rotterdamse skyline onder het genot van een drankje in de Ocean Wine Bar, Captains Lounge of op het Lido terras. Dineren in Restaurant Club Room of het Lido Restaurant. Je zenuwen op de proef stellen in één van de escape rooms… Zelfs met de huidige RIVM-maatregelen, biedt ‘La Grande Dame’ voldoende ruimte voor zorgeloze ontspanning.

Bekijk hier de mogelijkheden

Samen naar het nieuwe speciaal

Het ‘nieuwe normaal’ hebben we bij WestCord Hotels omgedoopt tot het ‘nieuwe speciaal’. Elkaar ontmoeten is een voorrecht in plaats van een vanzelfsprekendheid. Omarm daarom uw ontmoeting, vier uw vergadering en beleef uw bijeenkomst bij WestCord Hotels. Ervaar de vertrouwde service en aandacht en ontdek de buitengewone mogelijkheden van onze iconische en inspirerende locaties.

Ontdek het 'nieuwe speciaal'

Contact

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen?

Dagelijks staan wij met een heel team van Account Managers voor u klaar om uw meeting of event onvergetelijk te maken.

Neem contact op met één van onze Account Managers via info@ssrotterdam-events.nl of vul het contactformulier in en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naar het contactformulier