Zoekt u een unieke en veelzijdige locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Dan kan het ss Rotterdam zeker wat betekenen voor uw bedrijf. Samen kunnen we voor u een zakelijke bijeenkomst organiseren Rotterdam.

“Met de vele zalen die het ss Rotterdam aanbiedt is het mogelijk om een zakelijke bijeenkomst te organiseren voor 10 tot 3500 personen.

Zalen zakelijke bijeenkomst organiseren Rotterdam

De mogelijkheden om de verschillende stijlvolle zalen te gebruiken voor elk onderdeel van uw congres zijn ideaal. De ontvangst van het congres kan plaatsvinden in de Smoking Room of de Queen’s Lounge. Daarna het plenaire gedeelte in het Theatre, de breakouts in de verschillende kleinere zalen zoals, de Card Room, Library, Sky & Sun Room of de 30 Meeting Rooms.

 Zakelijke bijeenkomst organiseren Rotterdam

Vergaderen bij het ss Rotterdam

Mocht u een paar uur of een dag willen vergaderen? Dan kunt u gemakkelijk bij het ss Rotterdam een ruimte boeken die van alle gemakken voorzien zijn. Er zijn verschillende zalen aanwezig op het Main Deck van het schip, daarnaast is het mogelijk om een speciale ruimte te boeken voor uw vergadering. Een authentieke ruimte op het Upper Promenade Deck of een ruimere zaal op het Sun of Bridge Deck met eigen buitenruimte, het is een bijzondere beleving om aan boord te vergaderen. Na de vergadering of bijeenkomst is het mogelijk om een gezellige na borrel te organiseren om de dag informeel af te sluiten. De Meeting Rooms waarin u een zakelijke bijeenkomst organiseren Rotterdam zijn goed geëquipeerd. Ze zijn voorzien van:

–          46 inch plasmascherm
–          Laptop
–          Flipover
–          Opstelling naar wens
–          Gebruik van de koffiecorner
–          Watercooler

Meer informatie over zakelijke bijeenkomst organiseren Rotterdam?

Mocht u interesse hebben in een zakelijke bijeenkomst bij het ss Rotterdam? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de afdeling Sales op het nummer 010 – 297 30 90 of door een mail te sturen naar: info@ssrotterdam-events.nl.

 

 

Faciliteiten

 • Congres
 • Diner
 • Entertainment
 • Theater
 • Feest
 • Technische ondersteuning
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda