Meetings & Events

Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend congres, de mooiste bruiloft, een luxe hotelovernachting of een bijeenkomst waar uw klant centraal staat. Iedereen merkt het: dit is de beste locatie ooit voor een evenement.

Reserveren of meer informatie? Neem contact op via +31 10 206 65 33 of vul ons contactformulier in!

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om uw meetings & events te organiseren op het schip. Met maar liefst 14 verschillende authentieke zalen en 16 meeting rooms voor vergaderingen. Ze hebben allemaal een eigen verhaal. En zo is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor uw event. Zakelijk of feestelijk, vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren!

Om een passende zaal te vinden, verzoeken we een kijkje te nemen in het zalenoverzicht. U kunt zich ook oriënteren op een bijpassend arrangement.

Nieuwsbrief

Laat je verrassen

Arrangementen

Overzicht arrangementen

Reviews

9

Voor een bijzondere gelegenheid zochten de heer en mevrouw Huijsse een unieke plek om een feestje te vieren, het ss... Lees meer

De heer G. en mevr. K. Huijsse

Meer ervaringen »