Trouwen

Uw huwelijksdag; een dag om nooit te vergeten! Het schip is door de gemeente Rotterdam benoemd tot een officiële trouwlocatie. Feliciteren, proosten en het aansnijden van dé bruidstaart kan met mooi weer plaatsvinden op een van de zonnige terrassen.

Ook voor het diner en het feest zijn de mogelijkheden grenzeloos aan boord. Met uw gasten de hele avond dansen op muziek van een band, dj of een andere vorm van entertainment. De ruimtes Ambassador Lounge en de Grand Ballroom zijn de ultieme feestlocaties aan boord. Blijf daarna slapen in het hotel met 254 kamers, waar u en uw gasten in luxe kunnen verblijven. Het wordt een waanzinnige dag!

In ons arrangementenoverzicht treft u passende arrangementen voor de invulling van uw speciale dag.

Feesten

Vieren en genieten! Denk dan eens aan een diner in de Queen’s Lounge of een feestavond in de Ambassador Lounge. De combinatie van culinaire topkwaliteit en warme, gastvrije service op een locatie met schitterend interieur en volop sfeer maakt van elk feest of diner een onvergetelijke happening. Kortom het ss Rotterdam; een unieke locatie voor een uniek feest.

Vieren doe je met elkaar, je deelt een gedachte, een moment, een heuglijk feit. Gevierd wordt er in elke cultuur.

In Vietnam viert iedereen op nieuwjaarsdag zijn verjaardag, in China krijgt een baby van 1 maand een rood geschilderd ei, het symbool van geluk. In Amerika ben je vanaf je dertiende verjaardag een tiener, omdat dit de eerste leeftijd is die eindigt op ‘teen’.

De Zweden vieren vol overgave tijdens Lucia, het feest van het licht, het einde van de winter en de komst van de lente. En boeddhisten vieren nieuwjaar met de eerste volle maan in april. Hoe viert u?

Van familiereünie tot bruiloft, van kinderfeest tot jubileum, de verschillende locaties en terrassen op het ss Rotterdam staan tot uw beschikking!

Voor passende arrangementen aan boord van het ss Rotterdam, verwijzen we u graag naar het arrangementenoverzicht.

Nieuwsbrief

Laat je verrassen

Arrangementen

Overzicht arrangementen

Reviews

9

In mijn rol als organisator van een meerdaags internationaal congres voor dakdekkers heb ik kennis kunnen maken met de organisatie... Lees meer

Dhr. Mr. R. F. Houbaer

Meer ervaringen »

Nieuws

  Leerwerkbedrijf van het jaar 2016

  Maandag 12 december wordt de prijs uitgereikt van 'MKB Rotterdam Leerwerkbedrijf van het jaar 2016'. Naast Ferro Fix Nederland, Zegro en Richard Shoes is het ss Rotterdam ook genomineerd om kans te maken op deze mooie titel.  (meer&hel...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 3/12

  Live muziek Club Room – 3 december

  Op zaterdagavond 26 november omlijst een pianist de Club Room van live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
 • 3/12

  Pianobar – 3 december

  Op zaterdagavond 3 december wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
Complete agenda