Creating new memories

Ontrafel de geheimen
en ontsnap op tijd

Ontsnap uit de koelcel onderin het schip

De Escape Room

Deze zomer opent de Escape Room in de oude koelcellen van het ss Rotterdam. Het verhaal van de Escape Room is speciaal ontwikkeld voor het schip en is gebaseerd op de mysterieuze geheimen  van de kapitein. De deur van de koelcel gaat dicht, de tijd loopt… Komen jullie er het snelst uit?

Escape Room

Op een plek in het schip waar je normaal nooit zou komen, stappen jullie naar binnen, de deur valt dicht en daar staan jullie dan. De enige manier om te ontsnappen is door het interactieve spel te spelen. Los de puzzels op en leg de juiste verbanden. Werk samen als een team om de geheimen te ontrafelen en ontsnap op tijd uit de Escape Room! Jullie hebben precies 60 minuten. Spanning, concentratie, verbazing en plezier; een onvergetelijke ervaring!

Groepen

Doordat er twee koelcellen zijn, is het ook mogelijk om met twee groepen tegen elkaar te strijden. Welke groep heeft als eerst de geheimen van de kapitein ontrafeld en komt het eerst uit de koelcel?

Combinaties

Deze bijzondere en spannende activiteit kan uiteraard worden gecombineerd met een overnachting, borrel, diner, meeting, congres of feest aan boord van het ss Rotterdam.

Reserveren

Komende zomer zal de Escape Room in gebruik worden genomen. Binnenkort is het mogelijk om hiervoor te reserveren. Houd hiervoor de website in de gaten voor meer informatie: www.ssrotterdam.nl

Creating New Memories

Ontdek de sfeer