Club Room; stijlvol authentiek

De Club Room werd vroeger ook wel liefkozend de ”huiskamer” aan boord genoemd. Wij hebben ons uiterste best gedaan om het originele interieur te bewaren en te restaureren. De prachtige Gobelins van Gisèle van Waterschoot sieren de vier hoeken en met eerbied voor het verleden is er een verbinding gemaakt naar de eisen van een hedendaagse keuken.

Dineren in stijl

De Club Room is een geweldige plek aan boord voor een diner in stijl. Anticiperen op een heerlijke avond door zorgvuldig een mooie outfit te kiezen, klassieke gerechten herontdekken met authentiek tafelzilver en wegdromen bij de gedachte aan de vele wereldreizigers die door een trotse bemanning in de watten werden gelegd. De culinaire hoogstandjes van de ouderwetse keukenvaklui uit de vijftiger en zestiger jaren, herleven op een eigentijdse wijze in de handen van onze nieuwe smaakmakers. Club Room, ouderwets genieten in een nieuwe jas.

Bekijk hier de menukaart van de Club Room

High Tea en Brunch

Op het ss Rotterdam kunt u genieten van een heerlijke High Tea voor € 19,50 p.p. in de Captains Lounge. Groepen kunnen voor een High Tea dagelijks (m.u.v. zondag) terecht in de Club Room. Het Brunch buffet op het ss Rotterdam kunt u reserveren voor groepen vanaf 25 personen.

Reserveren

Een tafel reserveren? Vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact op via +31 900 337 688 37 of restaurant@ssrotterdam.nl. Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij een speciaal groepsmenu.

 

Nieuws

  Techniektour

  Techniek onder de Waterlijn

  Najaren varen over de wereldzeeën, ligt het ss Rotterdam permanent aan de kade in het centrum-zuid van Rotterdam. Het schip heeft een lange en rijke historie. Dat is te zien en te voelen! Vandaag de dag is het ss Rotterdam een bijzondere plek waar u kunt eten, drinken, overnachten, vergaderen, feesten en trouwen. Tevens kunt u het schip middels diverse rondleidingen ontdekken. Wilt u meer weten over de techniek in de machinekamer? Boek dan een Techniek onder de Waterlijn Tour!

Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SCHIP?

Bezoekadres: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 26/4

  Koningsdag 2014

  Het ss Rotterdam heeft een rijke Koninklijke historie! Koningin Juliana verrichtte in 1958 de doop, kroonprinses Beatrix was aan boord… Lees meer

 • 27/4

  Kunsttour

  Mooie wandkleden, beelden, figuren en kunstzinnige glaswanden. Wie waren de kunstenaars en architecten, welke materialen werden gebruikt en wat stellen de… Lees meer

Complete agenda