Welkom in de Club Room

Een avond uit in de Club Room is een ware prikkeling van alle zintuigen. Dompel je onder in deze ontspannen ambiance en geniet van onze verfijnde gerechten. De keukenbrigade onder leiding van Rik Simonis staat samen met maître-sommelier Alfred van der Toolen klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

“In de Club Room benaderen wij het vak op een ambachtelijke wijze”

Dineren in de stijl van de jaren 50. Al ruim een halve eeuw worden onze gasten hier in de culinaire huiskamer van het ss Rotterdam met alle egards ontvangen. In de Club Room benaderen ze het vak op een ambachtelijke wijze. Van seizoensgerechten tot onze ongeëvenaarde klassiekers. De ingrediënten zijn (dag)vers en duurzaam, onze keuken: internationaal met een Franse twist. De maître-sommelier schenkt met zorg bijpassende wijnen.

Laat je door de chef verrassen tijdens een 3-, 4-, 5-, of 6-gangen verrassingsdiner terwijl een blik naar buiten zicht geeft op de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Vergeet ook niet binnen aan de wanden de bijzondere kunstwerken van Gisèle van Waterschoot te bewonderen.

Live muziek

Elke vrijdag- en zaterdagavond is er een pianist aanwezig die het diner omlijst met sfeervolle live achtergrondmuziek en zo de avond compleet maakt.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag: van 18:00 – 00:00 uur (keuken open tot 22:00 uur)

Reserveren

Een tafel reserveren? Neem dan contact op via +31 (0)10 297 30 97 of stuur een e-mail naar restaurant@ssrotterdam.nl. Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij een speciaal groepsmenu. Zin in een voorproefje? Bekijk dan hieronder alvast de menukaart.

Bekijk menukaart van de Club Room

Binnenkijken bij de Club Room


Grotere kaart weergeven

 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 28/4

  Live muziek Club Room – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda