Uitzicht vanaf de brug

Bezoek met deze rondleiding de boeg en de brug, neem een kijkje in het stuurhuis en spiek in de achterliggende ruimten. De hooggelegen sportdekken en de achtersteven bieden u een fantastisch uitzicht. Kijk rond in de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut. De authentieke zalen zijn, indien beschikbaar, adembenemend.

Deze rondleiding laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Bekijk ook de korte film in het Experience Center. Hier maakt u een reis van Rotterdam naar New York in enkele minuten. Maak deze rondleiding over het schip met audiofoon en luister naar de aanwijzingen en scheepsverhalen van onze Shiphosts.

Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien | €12,50 / €7,50 (kids)

Kapitein Kaap ss RotterdamDe Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien is uitermate geschikt voor kinderen. Met Kapitein Kaap en zijn vrienden leren kids van alles over het schip. Beantwoord tijdens de rondleiding alle vragen en schrijf ze snel op in het Kapiteins Paspoort en als je alles hebt ingevuld ontvang je een echt Kapiteins Diploma. Onderweg kunnen ze ook de morse code leren of een spelletje Shuffleboard spelen. De Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien duurt ongeveer een uur en is voor een deel buiten. U kunt deze rondleiding combineren met een bezoek aan de machinekamer.
Trek gekregen? In het Lido Restaurant serveren we de lekkerste kindergerechten en daar is ook het leuke Kapitein Kaap speelhoek.

Tickets

Tickets voor de Rondleiding voor kinderen en andere rondleidingen zijn verkrijgbaar aan boord van het ss Rotterdam. Wilt u van te voren alvast uw tickets kopen? Koop dan uw tickets via kaartjes.nl door middel van de onderstaande link:

Kinderfeestje op het ss Rotterdam | €15,-

Het ss Rotterdam is ook een zeer geschikte locatie voor een kinderfeestje. Cool! Met vriendjes en vriendinnetjes het schip ontdekken! Dat kan met deze speciale verjaardagsrondleiding. Aansluitend op de rondleiding is er een leuke knutselmiddag, waarbij de jarige nog eens extra in het zonnetje wordt gezet. Natuurlijk hebben we ook wat lekkers voor de feestvierders. Kies uit heerlijke frietjes met een kroket, frikadel of kipnuggets. De ouders kunnen op eigen gelegenheid bijvoorbeeld een kopje koffie gebruiken in de Captains Lounge of in het Lido Restaurant.

Reserveren kan via de telefoon +31 (0)10 297 30 97 of de mail reserveringen@ssrotterdam.nl

Mogelijkheden

  • Dagelijks geopend tussen 10:00 en 17:00 uur. De laatste starttijd is 16:00 uur.
  • Reserveren voor de rondleiding is niet nodig (voor groepen klik hier)
  • €12,50 p.p. voor volwassenen €7,50 p.p. voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (inclusief audioset).
  • Gratis voor kinderen van 0 t/m 3 jaar.
  • Tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie op het Main Deck