Organiseer uw huwelijksfeest in Rotterdam op een toplocatie. Het ss Rotterdam is uitermate geschikt voor een uniek huwelijksfeest in Rotterdam.

Een uniek huwelijksfeest in Rotterdam aan boord van een luxe cruiseschip

Huwelijksfeest in RotterdamHuwelijksfeest in Rotterdam

Uw huwelijksfeest in Rotterdam; een dag om nooit te vergeten! Het schip is door de gemeente Rotterdam benoemd tot een officiële trouwlocatie voor uw huwelijksfeest in Rotterdam. Feliciteren, proosten en het aansnijden van dé bruidstaart kan met mooi weer plaatsvinden op een van de zonnige terrassen.

Ook voor het diner en het feest zijn de mogelijkheden grenzeloos aan boord. Met uw gasten de hele avond dansen op muziek van een band, dj of een andere vorm van entertainment. De zalen Ambassador Lounge en de Grand Ballroom zijn de ultieme feestlocaties aan boord. Blijf daarna slapen in het hotel met 254 kamers, waar u en uw gasten in luxe kunnen verblijven. Het wordt een waanzinnige dag!

Trouwfotografie huwelijksfeest in Rotterdam

Het ss Rotterdam biedt 254 comfortabele vier sterren kamers. Het bijzondere aan dit schip is dat het de wereldzeeën  heeft bevaren als lijndienst van de Holland Amerika Lijn en cruiseschip. De hotelkamers zijn ingericht in drie verschillende kamertypes: Bahama’s, Manhattan en Original. U kunt het schip o.a. ook gebruiken als locatie voor uw trouwfotografie Rotterdam en een geweldige ervaring beleven.

Wilt u een unieke locatie voor uw huwelijksfeest Rotterdam, dan bent u bij het ss Rotterdam aan het juiste adres. Dit unieke en authentieke stoomschip beschikt over vele fotogenieke plekjes waar u prachtige foto’s kunt maken zodat deze mooie dag nooit meer vergeten kan worden.

Mogelijke fotolocaties voor uw huwelijksfeest Rotterdam:

Een huwelijksfeest in Rotterdam trouwfotografie op het ss Rotterdam kost € 100,-. U krijgt dan een uur de tijd om de foto’s te laten maken. De trouwfotografie Rotterdam zal begeleid worden door een medewerker van het ss Rotterdam. Deze persoon brengt u naar alle locaties van huwelijksfeest in Rotterdam trouwfotografie waar u foto’s wilt maken.

Reserveren huwelijksfeest in Rotterdam

Reserveren of meer informatie over uw huwelijksfeest in Rotterdam? Neem contact op via +31 10 297 30 90 of stuur een mail naar info@ssrotterdam-events.nl.

Tip: Bekijk ook de mogelijkheden van een huwelijksfeest in Rotterdam bij ons zusterhotel Hotel New York.

 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 23/4

  Dutch Swing College Band – 23 april 2017

  Op zondag 23 april 2017 komt de Dutch Swing College Band weer terug aan boord van het schip. Zij zullen… Lees meer

  - 16:00 - 19:00 uur
  - Queen's Lounge
 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
Complete agenda