Unieke locatie bruiloftsfeest Rotterdam

Uw locatie bruiloftsfeest; een dag om nooit te vergeten! Het schip is door de gemeente Rotterdam benoemd tot een officiële trouwlocatie. Feliciteren, proosten en het aansnijden van dé bruidstaart kan met mooi weer plaatsvinden op een van de zonnige terrassen op locatie bruiloftsfeest.

Locatie bruiloftsfeest Ook voor het diner en het feest zijn de mogelijkheden grenzeloos aan boord van locatie bruiloftsfeest. Met uw gasten de hele avond dansen op muziek van een band, dj of een andere vorm van entertainment. De zalen Ambassador Lounge en de Grand Ballroom zijn de ultieme feestlocaties aan boord van locatie bruiloftsfeest. Blijf daarna slapen in het hotel met 254 kamers, waar u en uw gasten in luxe kunnen verblijven. Het wordt een waanzinnige dag op locatie bruiloftsfeest!

In ons arrangementenoverzicht treft u passende arrangementen voor de invulling van uw speciale dag op locatie bruiloftsfeest.

Afhankelijk van het aantal te verwachten gasten en de gewenste sfeer kunt u kiezen uit ondermeer de Sky Room, de Ambassador Lounge, de Grand Ballroom of de Smoking Room. Gedurende vier uur worden dranken geserveerd uit het “Hollands assortiment” en een bittergarnituur samengesteld uit een assortiment nootjes en koude en warme hapjes. Desgewenst adviseren wij u op het gebied van passend entertainment op locatie bruiloftsfeest.

Hotel locatie bruiloftsfeest

Alle hotelkamers zijn ingericht in de design-sfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6 verschillende types.

De kamers bevinden zich op de dekken ”Lower Promenade Deck”, ”Main Deck”, ”B-Deck” en het ”A-Deck”. Daarnaast zijn er op het ”Boat”- en ”Sun Deck” nog een aantal luxe en bijzondere Executive kamers te vinden.

Het ss Rotterdam als locatie bruidsfeest, een unieke belevenis!

Reserveren locatie bruiloftsfeest

Reserveren of meer informatie? Neem contact op via +31 10 297 30 90 of stuur een mail naar info@ssrotterdam-events.nl.

Tip: Bekijk ook de mogelijkeden van locatie bruiloftsfeest bij onze zusterhotels van WestCord Hotels.

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda