Celebrating new memories

Vier de feestdagen
op het ss Rotterdam

Feestelijk het jaar uit!

Kerst en Oud & Nieuw op het ss Rotterdam

Opgetuigde bomen met glanzende ballen, prachtig ingedekte tafels, magische lichtjes en feestelijk eten en drinken. Vier Kerst en Oud & Nieuw op het ss Rotterdam, gezellig samen met vrienden, familie of collega’s! Laat je meevoeren in de sfeervolle feeststemming en geniet van heerlijke culinaire hapjes, drankjes of zelfs een 5-gangen kerstdiner.

Hotelarrangementen

Het is bijna zo ver… oud en nieuw! Geniet van Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam op de Erasmusbrug. Het Nationale Vuurwerk is op loopafstand van het ss Rotterdam en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij hebben nog vele kamers beschikbaar op 31 december en je kan op 1 januari uitchecken na een heerlijk ontbijt! Een betere start van 2020 is er niet!

Bekijk de hotelarrangementen

Feest mee aan boord

Wat is er mooier dan de feestdagen samen doorbrengen  op een unieke locatie, waar zowel gegeten, gedronken, geslapen en gefeest kan worden? Het schip is volledig gedecoreerd in kerstsfeer en er zijn feestelijke bubbels aan boord om samen te proosten op mooie herinneringen.

Culinair dineren en brunchen

Voor de fijnproevers! Geniet van een 4 of 5-gangen kerstdiner met zorgvuldig geselecteerde wijnen die perfect passen bij de verse en duurzame gerechten. Liever zelf je gangen samenstellen? Dan biedt ons kerstbuffetdiner, met een uitgebreide keuze, uitkomst. Ook bij de kerstbrunch is het buffet rijkelijk gevuld met heerlijke gerechten. Kortom; een feest voor iedereen!

Bekijk de culinaire arrangementen

Ontmoet de Kerstman!

Ho ho ho! Kerst is pas compleet als ook de Kerstman van de partij is! Ook dit jaar zal hij aan boord aanwezig zijn om met iedereen een mooi kerstfeest te vieren. Tijdens de kerstdagen op 25 en 26 december zal de Kerstman rondlopen over het gehele schip. Wil jij hem ontmoeten? Breng dan een bezoek aan het ss Rotterdam!

Live muziek

Het ss Rotterdam is dé locatie bij uitstek voor het ultieme kerstgevoel. Wie met Kerst het ss Rotterdam bezoekt voor een Kerstbrunch of Kerstdiner kan genieten van heerlijke live muziek. Tijdens de brunch en tijdens het Kerstdiner in de Restaurant Club Room wordt er sfeervolle live achtergrondmuziek gespeeld die de avond compleet maakt.

 

rotterdam-kerst-feestdagen-oud-nieuw

Feestend het jaar uit!

Tijdens Oud & Nieuw vieren we feest in de Grand Ballroom, Ambassador Lounge en Smoking Room, met een DJ, pianist en band! Vanaf 22:00 uur is er live muziek, een Hollands drankenassortiment en zijn er bittergarnituren. Om 00:00 uur luiden we het nieuwe jaar in met bubbels en oliebollen! De avond duurt tot 02:00 uur. De Sylvester party is alleen nog te boeken in combinatie met een overnachting. Bel het ss Rotterdam: 010 – 297 30 97 o.v.v. feestdagen.

Zakelijk de feestdagen vieren

Geniet van een eindejaarsevenement aan boord van het ss Rotterdam. Het jaar met collega’s of relaties in stijl afsluiten of starten? Een sprankelende borrel, een bijzonder kerstdiner of een spetterend eindejaarsfeest, volledig gedecoreerd in kerstsfeer aan boord, garandeert ‘The start of new memories’. Het ss Rotterdam is met 12 authentieke zalen dé locatie bij uitstek om met feestelijke bubbels samen te proosten op mooie nieuwe herinneringen! Er zijn vele mogelijkheden en maken daarvoor graag een arrangement op maat. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Contact

Voor vragen en reserveringen, vul onderstaand formulier in, bel +31 (0)10-297 30 97 of mail naar feestdagen@ssrotterdam.nl.

Neem contact met ons op

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,