ss Rotterdam wordt trotse partner van Hospitality Innovation Campus

Wij zijn trotse partner Albeda!

Geplaatst op 21 maart 2024

Albeda en ss Rotterdam blijven investeren in een goede relatie en verlengen hun samenwerking. Na jaren van succesvolle samenwerking om studenten aan boord van het schip op te leiden, gaan ze een nieuwe fase in door ss Rotterdam officieel te verwelkomen als partner van de Hospitality Innovation Campus (HIC). De overeenkomsten die deze strategische alliantie bezegelen, werden dinsdagmiddag 12 maart ondertekend in de captain’s room op het schip.

Het ss Rotterdam heeft al vanaf het begin maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. De student staat centraal in deze leerwerkplek. In de speciaal ingerichte leslokalen aan boord, leert een student zowel de praktijk als de theorie van het vak. Horecastudenten van de opleiding Zelfstandig werkend kok zijn te vinden in de keukens van restaurants Lido en de Club Room. Studenten van de opleiding Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw werken in de bediening. Praktijkervaring wordt opgedaan onder begeleiding van leermeesters van ss Rotterdam en Albeda is verantwoordelijk voor de kwaliteit en doelmatigheid van het onderwijs.

“Wij zijn ontzettend trots op de lange en succesvolle samenwerking met Albeda. We zien enthousiaste studenten die een grote persoonlijke groei maken en zich jarenlang verbinden aan onze organisatie. We hechten heel veel waarde aan leren en werken. Deze combinatie is een heel goed voorbeeld van hoe het kan! Datzelfde geldt voor de samenwerking met de HIC. Onderwijs is de bron van innovatie.” aldus Michael Westers, operationeel directeur WestCord Hotels.

 

Lees hier het volledige persbericht van Albeda.