THE START OF NEW MEMORIES

Beeldbank

Ontdek prachtige foto's in onze beeldbank

Beeldbank ss Rotterdam

De naam WestCord Hotels vindt, ondanks de internationale uitstraling, zijn oorsprong in Nederland. En wel op Vlieland, het verst weg gelegen Waddeneiland van Nederland. In de jaren ’60 werd toerisme steeds belangrijker op de eilanden en in 1968 besloot bakker Emo Westers Hotel de Wadden voor zijn zoon te kopen. Opeens was de toen 17-jarige Harry hotelier.

Inmiddels behoren 15 hotels verspreid door heel Nederland tot de WestCord familie. Elk hotel is uniek om zijn ligging, thema of historie.

Beeldbank

De foto’s van deze beeldbank mogen alleen ter promotie van het ss Rotterdam en WestCord Hotels rechtenvrij gebruikt worden. De foto’s mogen, zonder afzonderlijke toestemming van WestCord Hotels, niet ingezet worden voor commerciële doeleinden.

Beeldbank ss Rotterdam

Publicatie

Als één of meerdere foto’s gebruikt worden ter publicatie ontvangen wij graag een bewijsexemplaar via marketing@ssrotterdam.nl.

Voorwaarden

Alle rechten van gepubliceerd beeldmateriaal op deze website behoort bij WestCord Hotels en hotels opereren onder aparte merknaam zoals Hotel Jakarta Amsterdam, Hotel New York, ss Rotterdam en The Market Hotel.

Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden.