Bereikbaarheid tijdens NN Marathon

Geplaatst op 11 april 2024

Op zondag 14 april is het weer zo ver, de NN Marathon van Rotterdam! In verband met de marathon zijn er verkeersmaatregelen getroffen in de stad. Let op, deze maatregelen hebben invloed op de bereikbaarheid van het ss Rotterdam.

Gedurende de doorkomst van de marathonlopers tussen 09:30 en 15:00 uur is het niet mogelijk om de wijk Katendrecht met de auto in te rijden of te verlaten. Daarnaast is het ss Rotterdam gedurende dit moment nagenoeg onbereikbaar voor autoverkeer.

 

Om naar het ss Rotterdam te komen adviseren we om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de watertaxi. Wil je toch met de auto komen, kun je de auto elders buiten het parcours van de Marathon parkeren. Onze eigen shuttle rijdt die dag de reguliere route (ss Rotterdam <-> Rijnhaven) maar is genoodzaakt om te stoppen bij de Jumbo in plaats van bij station rijnhaven. De Shuttle Service is beschikbaar tussen 08.30 en 19.00 uur.

Buslijn 77 rijdt ook, maar tot 15.30 uur enkel het traject tussen Rijnhaven en het ss Rotterdam. Deze rijdt dus niet tussen Rijnhaven en Zuidplein.

Uiterlijk 15:00 uur wordt de afsluiting opgeheven en is het schip weer bereikbaar voor autoverkeer!

Meer informatie over de afsluitingen en het parcours