Ontdek deze zomer een van de bruisende festivals in Rotterdam!

De zomer komt eraan en Rotterdam staat klaar om te bruisen van energie en creativiteit! Ervaar de ultieme festivalbeleving in deze levendige stad en combineer dit met een ontspannen overnachting op het historische
ss Rotterdam. Ontdek de meest opwindende festivals van deze zomer in dit blog en laat je onderdompelen in muziek, kunst, culinaire hoogstandjes en unieke ervaringen. Sluit de dag in stijl af of laad jezelf op voor een dag vol festiviteiten door te overnachten op ons iconische schip. Wij heten je deze zomer van harte welkom aan boord, waar je kunt genieten van warme gastvrijheid en een unieke festivalervaring in de stad.

Boek hier jouw verblijf!

Boothstock Festival - 10 juni

Boothstock Festival is een elektronisch muziekfestival waar je kunt genieten van de beste dj’s en dansbare beats. Het festival vindt plaats in het Kralingse Bos waar je kunt komen met het openbaar vervoer vanaf het schip. Na een dag vol energieke muziek kun je aan boord van het ss Rotterdam ontspannen in de stijlvolle ambiance van onze bars en lounges, en je voorbereiden op een goede nachtrust in onze comfortabele kamers.

Boek hier jouw ticket(s)

Rolling Loud - 30 juni en 1 juli

Rolling Loud brengt de grootste namen uit de hiphopwereld naar Rotterdam. Onder andere Kendrick lamar, Travis Scott en Denzel Curry zullen een waanzinnig optreden geven. Na een dag vol deze energieke optredens kun je aan boord van het ss Rotterdam genieten van een serene omgeving, ver weg van de drukte, terwijl je ontspant en je voorbereidt op nog een dag vol muzikale sensaties. Bezoek Rolling Loud op 30 juni en 1 juli.

Boek hier jouw ticket(s)

North Sea Jazz Festival - 7 juli t/m 9 juli

Het legendarische North Sea Jazz Festival brengt wereldberoemde jazzartiesten, zoals Lizzo en Seal naar Rotterdam. Drie dagen lang, van 7 t/m 9 juli strijkt het festival neer in Rotterdam Ahoy. Laat je betoveren door de onvergetelijke optredens en keer daarna terug naar het ss Rotterdam, waar je in luxe en comfort kunt ontspannen na een dag vol muzikale hoogtepunten.

Boek hier jouw ticket(s)

CuliNESSE - 24 t/m 26 augustus

CuliNESSE is een culinair festival waar je kunt genieten van smaakvolle gerechten en verfrissende drankjes, terwijl je geniet van livemuziek op het strand. Na een dag vol culinaire ontdekkingen en dansjes op jouw favoriete artiesten van Nederlandse bodem, zoals Suzan & Freek, Guus Meeuwis en Di-Rect kun je de dag afsluiten op het ss Rotterdam. CuliNESSE heeft een prachtige locatie aan de Zevenhuizerplas. CuliNESSE ligt op loopafstand van metrostation Nesselande, dus ook deze locatie is vanaf ons makkelijk bereikbaar!

Boek hier jouw ticket(s)

Nacht van de Kaap - 2 september

Op zaterdag 2 september 2023 verandert de Rotterdamse volksbuurt Katendrecht in de ondeugende zeemansbestemming van weleer tijdens de enige echte Nacht van de Kaap. Ben jij klaar voor een nacht vol zaken die het daglicht niet verdragen?  Kom dan naar de Nacht van de Kaap hier op het schip, het gezelligste feestje dat Rotterdam rijk is…De deuren openen om 17:00 en sluiten pas weer om 04:00, dus na een avond vol culturele ontdekkingen kun je aan boord van het ss Rotterdam rustig je bed in en slapen terwijl je de indrukken van de Nacht van de Kaap op je laat inwerken.

Boek hier jouw ticket(s)

A Day at the Park - 16 september

A Day at the Park is een festival dat elektronische muziek combineert met een ontspannen parksetting. Artiesten zoals James Hype en Marco Carola zullen op 16 september het park op zijn kop zetten. Na een dag dansen en feesten in het groen, kun je tot rust komen op het ss Rotterdam, waar je kunt genieten van de luxe voorzieningen en een prachtig uitzicht over de stad.

Boek hier jouw ticket(s)

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,