10 restaurant tips op Katendrecht

Wil je lekker dineren op Katendrecht en nog op zoek naar een leuk restaurant? Wij helpen je een handje! Lees verder voor 10 diner tips op Katendrecht.

Lido Grill

Lido Grill is te vinden aan boord van het ss Rotterdam. In het grillrestaurant kan je genieten van diverse gerechten die bereid zijn in de speciale KOPA houtskooloven. Dit zorgt ervoor dat de gerechten een heerlijke grillsmaak krijgen!

3e Katendrechtsehoofd 25

CEO Baas van het Vlees

In het restaurant CEO Baas van het Vlees bereiden ze hun vlees speciaal op een Broiler (dat is een Amerikaanse grill). Dit zorgt ervoor dat het vlees een krokant laagje krijgt!

Sumatraweg 1‑3

Bistrot du Bac

Als je komt dineren in Bistrot du Bac krijg je het gevoel alsof je in Frankrijk bent. Je kan hier genieten van typisch Franse gerechten.

Sumatraweg 5‑B

De Matroos en Het Meisje

Het restaurant De Matroos en Het Meisje werkt volgens het principe ‘table d’hôtes’, ook wel: ‘wat de pot schaft’. Kies het aantal gangen en laat je verrassen!

Delistraat 52

Sushi & Co

Sushi & Co is het eerste restaurant op Katendrecht waar je terecht kan voor sushi en pokebowls!

Delistraat 24B

Kwiezien

Bij restaurant Kwiezien kies je het aantal gangen en daarna kan je zelf je menu en de volgorde daarvan samenstellen. Hoe tof is dat?

Delistraat 20

Locale KAAP

Bij vislokaal KAAP kan je genieten van diverse ‘seafood & veggies’. Hier kan je ook terecht voor de lunch en de borrel.

Delistraat 48C

Cizz

Cizz is de nieuwe hippe plek van Rotterdam. Ze hebben een exotisch en vrolijk concept en serveren culinaire hoogstandjes uit het Middellands zee gebied.


Atjehstraat 90

Deli Bird

Deli Bird Thai Kitchen serveert heerlijke gerechten uit de Thaise keuken. Je kan de gerechten ook afhalen.

Delistraat 44‑a

Il Gattopardo

Bij Il Gattopardo serveren ze klassieke gerechten met een moderne twist. Ze hebben een Mediterraanse keuken met als basis de Italiaanse en Siciliaanse keuken.

Delistraat 2

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,