Heropend in een nieuw jasje

Welkom in de nieuwe Club Room

Geplaatst op 9 september 2022

 

De vernieuwde Club RoomDe Club Room aan boord van het ss Rotterdam heeft al veel verschillende functies gehad. Zo heeft de ruimte onder andere gediend als Rookkamer voor de toeristen klasse en werd de Club Room in de jaren 80 omgebouwd tot casino.  Inmiddels hebben de drukke speelautomaten en roulettetafels plaats gemaakt voor het nieuwste restaurant aan boord van het ss Rotterdam. Na ruim 2,5 jaar is de Club Room weer terug, op dezelfde plek op het ss Rotterdam, maar wel in een nieuw jasje!

 

Club_Room_Gerecht_1Op 9 september heropent de Club Room haar deuren. Chef-kok Tony Strijk zorgt samen met zijn team voor een gezellige avond uit. Op het menu? Een 4 of 5 gangen diner waarin de chef je verrast met zijn unieke smaakcombinaties. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten en producten van Nederlandse bodem. Uiteraard staat de bedieningsbrigade klaar om je te adviseren over een bijpassend glas wijn die zorgvuldig is uitgekozen bij het menu. Voor een aperitiefje of om na te borrelen ben je van harte welkom in de Ocean Wine Bar.

 

Trek gekregen in een avondje Club Room? De vernieuwde Club Room is elke woensdag tot en met zaterdag van 18:00-22:00 geopend.

 

Reserveer direct